12/4/11

oxyro N1.421




AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.A.O.K. NORTHERNERS

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ «ΝΕΚΡΑ» ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την δολοφονία δύο αγνών φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις 10 Απριλίου 1991 λίγο μετά τον άτυχο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Πανιώνιο και λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο της Γενεύης.
Επέστρεφαν με το αυτοκίνητο τους στην Θεσσαλονίκη όταν στο ύψος της Μαλακάσας στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας δέχτηκαν ύπουλη και άνανδρη επίθεση με μολότοφ. Οι Ευθύμιος Λιάγκας και Κώστας Ντόλιας δεν υπάρχουν πια.
Οι δράστες όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκαν ποτέ.Το γεγονός θάφτηκε όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν μάθαμε τα ακριβή στοιχεία των δραστών γιατί στο περίπου τους ξέρουμε.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε τότε ότι στα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. προσπάθησαν να μην δώσουν μεγάλη έκταση στο γεγονός φοβούμενοι φυσικά τα αντίποινα των δικών μας οπαδών.Μόνο η αθηναϊκή εφημερίδα «ΓΚΟΛ» και το «ΡΕΚΟΡ» του αείμνηστου ΠΑΟΚτση δημοσιογράφου Χρήστου Σιέμπη που χτυπημένος απο τον καρκίνο « εφυγε » κι αυτός για την ΤΟΥΜΠΑ του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ το ΄97 , αναφέρθηκαν και ξεψάχνισαν το γεγονός.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !




Ένας μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια


Ένας μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Το όνομα του παιδιού είναι Σπύρος και είναι μόλις 6 χρόνων.
Το τηλέφωνο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου είναι: 2310846291 και ώρες επικοινωνίας είναι 8:30 – 13:30 και 17:00 – 19:00.



Aνακοινώση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Τρίτης 12 Απριλίου 2011 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 και ώρα 5μ.μ, για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ τα εισιτήριά τους και παράλληλα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, για να μην είναι ποτέ ξανά μόνη της η ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η γενική είσοδος είναι 15€.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τη θύρα των επισήμων είναι...
50€ (VIP 1 & 4)
100€ (VIP 2 & 3)
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία και την "μπουτίκ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής...
Τετάρτη - Παρασκευή (10.00 - 20.00)
Σάββατο (16/4) από τις 12.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.




Aνακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κροάτη καλαθοσφαιριστή Ζβόνκο Μπούλιαν, οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-11. Ο Μπούλιαν που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε σήμερα και την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα, καθώς συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο PAOK Sports Arena».

Zvonko Buljan

Ο Zvonko Buljan γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1987 στο Σπλιτ της Κροατίας, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουρντ και σέντερ. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Texas Christian (12,1 πόντοι και 8,6 ριμπάουντ τη σεζόν 2009-10), ενώ στη διάρκεια της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, με την οποία είχε 10,8 πόντους και 7,7 ριμπάουντ σε 6 παιχνίδια για το Eurochallenge της FIBA, αλλά και 11,3 πόντους και 7,3 ριμπάουντ σε 12 παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κύπρου



Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

1. Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι στα πλαίσια της νέας συνεργασίας της με την PUMA, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2010-2011, έχουν έκπτωση 20% σε όλα τα είδη που πωλούνται από το Π.Α.Ο.Κ. Megastore.

2. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι η σύμβαση συνεργασίας με την τράπεζα CITIBANK, η οποία αφορούσε την έκδοση των πιστωτικών καρτών PAOK MASTERCARD έχει λήξει και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας συνεργασίας. Οι πιστωτικές κάρτες ΠΑΟΚ MASTERCARD όμως ισχύουν μέχρι και την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην κάρτα.




Ο ΠΑΟΚ η κορυφαία ελληνική ομάδα της Ευρώπης

Κορυφαία ελληνική ομάδα για το διάστημα 1 Απριλίου του 2010 έως και 31 Μαρτίου του 2011 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Στατιστικής και Ιστορίας του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε η IFFHS, και αφορά το TOP 400 των συλλόγων του κόσμου για το διάστημα από 1 Απριλίου 2010 έως και 31 Μαρτίου 2011, από ελληνικής πλευράς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 56η της κατάταξης ενώ ο Άρης στην 90ή θέση, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 100ή θέση, ο Ολυμπιακός στην 103η και ο Παναθηναϊκός στη θέση 127.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...