24/6/09

oxyro N882



Το προπαιδικό τμήμα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1996 κατέκτησε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Συντρίβοντας στον τελικό της διοργάνωσης την αντίστοιχη ομάδα του «δημοσίου» με το ευρύ 4 – 2 .
Η ομάδα τώρα για να φτάσει στον τελικό και στην κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε πέντε αγώνες του οποίους και κέρδισε με συνολικό απολογισμό τερμάτων 32 – 3!!
Τα αποτελέσματα'
ΑΝΑΤΟΛΗ – Π.Α.Ο.Κ. - 0 – 8
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΘΗΝΑΪΣ ( ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) - 3- 0
ΑΚΑΔ.ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ – Π.Α.Ο.Κ. - 0 – 5
ΑΚΑΔ.ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ – Π.Α.Ο.Κ. - 1 – 10
Στον τελικό ο Π.Α.Ο.Κ. επικράτησε του ολυμπιακου με 4 – 2 με σκόρερ τους'
Ανδρέα Κατσούμπα, Μάριο Καραντασιάδη, Τάσο Στεφανίδη και Ευθύμη Κουλούρη.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009, η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ ως εξής… Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Μιλτιάδης Κανώτας Αντιπρόεδρος: Πολύμερος Κατσιώρας Μέλης: Παύλος Σαλτσίδης, Ελευθέριος Σταμολάμπρος, Παρίσης Στογιάννης. Αποφασίστηκε επίσης ότι ο κ. Μιλτιάδης Κανώτας θα είναι και εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον ΕΣΑΚΕ. Ο κ. Κανώτας εκπροσώπησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην προγραμματισμένη για την Τρίτη 23 Ιουνίου, συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα. Από τη συνεδρίαση, απουσίαζε ο κ. Παύλος Σαλτσίδης


ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝΑ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με τη Σουζάνα Στανόγεβιτς. «Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι στη θέση του προπονητή για την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει η Σουζάνα Στανόγεβιτς. Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας ως αθλήτρια και δύο χρόνια σε επίπεδο προπονητή ο Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί τη Σουζάνα Στανόγεβιτς για την προσφορά της στο σύλλογο»


Η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας ορίστηκε για την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο γήπεδο της Τούμπας και ώρα 7 το απόγευμα.


Τα εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ φτάσανε αισίως τις 8.109 μόνο από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00