19/6/09

oxyro N880



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Θόδωρος Ζαγοράκης απέστειλε επιστολή προς όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θέλοντας να ευχαριστήσει το κόσμο του ΠΑΟΚ για την έως τώρα συμπαράστασή τους προς την ομάδα.

Φίλε του ΠΑΟΚ,
Στο διάστημα της παρουσίας μας στη διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θεωρώ ότι έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Όλοι οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Να αντικρίσουμε το μέλλον με θάρρος και τόλμη. Δίχως μεγάλα λόγια. Προσδοκώντας να μεγαλώσουμε μέρα με τη μέρα – μέσα από την ίδια την ομάδα και τα αποτελέσματά της στο γήπεδο.
Η συμπαράσταση και η στήριξη σου προς την ομάδα αποτέλεσε αντικείμενο θετικών σχολίων. Ελάχιστοι πίστευαν, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει σχεδόν 20.000 κατόχους διαρκείας. Κανένας δεν περίμενε η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να είναι η πρώτη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία με πάνω από 11.000 μετόχους. Κι όμως, εσύ φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ., το πέτυχες! Απέδειξες ότι αγαπάς την ομάδα. Θέλεις να είσαι δίπλα της. Να είσαι συμμέτοχος στην προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.
Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., εσύ δηλαδή, έχει πολλούς τρόπους να εκπλήσσει τους πάντες. Γιʼ αυτό και μόνο το λόγο, θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.
Ο Π.Α.Ο.Κ. αξίζει την συμπαράσταση όλων μας.
Είμαι πεπεισμένος ότι ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκει τη χαμένη αίγλη του. Με δεδομένη την απόλυτη δική σου στήριξη επιστρέφει δυναμικά στην σκηνή του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται ξανά ένας εκ των πρωταγωνιστών του.
Γνωρίζω και ελπίζω ότι και την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 θα προχωρήσουμε χέρι – χέρι προς το μεγάλο στόχο:
Την αγωνιστική πρόοδο του Π.Α.Ο.Κ.!

Θόδωρος Ζαγοράκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.



Παναγιώτης Ποικιλίδης με δηλώσεις του, στον ραδιοφωνικό σταθμό
Libero 107,4

Αρχικά, ο κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένη η διοίκηση από την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας και είπε:
«Ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση των διαρκείας μέχρι στιγμής, έχουν ήδη ανανεώσει 4.015 φίλοι της ομάδας και το νούμερο είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό την ίδια χρονική περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι τώρα προμηθεύονται διαρκείας μόνοι οι παλαιοί κάτοχοι και μετά τις 3 Ιουλίου θα ελευθερωθούν οι θέσεις και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας ενώ σίγουρα οι Έλληνες είναι πάντα της τελευταίας στιγμής, είναι γνωστό αυτό».
Συνεχίζοντας, ο κ. Ποικιλίδης ανέφερε επίσης:
«Ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. πάντα βοηθά την ομάδας, θέλει να είναι ψηλά η ομάδα και έτσι κάθε μέρα έχουμε 300-350 άτομα που έρχονται για διαρκείας ενώ πέρυσι ερχόταν μόλις οι μισοί. Φέτος επίσης παίρνουν άμεσα το καρτελάκι, δεν περιμένουν καθόλου ενώ όλα τα διαρκείας είναι πληρωμένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Πρόεδρος και η διοίκηση φροντίζουν για όλα, να είναι σίγουρος ο κόσμος και όλοι μαζί προχωράμε για το μεγαλείο του Π.Α.Ο.Κ.».
Σε ερώτηση αν είναι ικανό το διάστημα που δόθηκε για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να πάρουν εισιτήριο διαρκείας, ο κ. Ποικιλίδης τόνισε: «Νομίζω ότι το διάστημα είναι αρκετό καθώς θεωρούμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα ανανεώσουν τελικά τα διαρκείας τους και δεν θα έχουμε πολύ κόσμο να εξυπηρετήσουμε τότε. Αν χρειαστεί πάντως θα δοθεί κάποια παράταση, θα αποφασίσει σχετικά το συμβούλιο όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τις 3 Ιουλίου λοιπόν πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι οι παλαιοί κάτοχοι και το χρονικό διάστημα που δόθηκε για αυτούς είναι μια ανταμοιβή από την διοίκηση για όσους αγόρασαν πέρυσι και στήριξαν την προσπάθεια».
Αναφορικά με την χθεσινή επιστολή του κ. Ζαγοράκη προς τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. ο κ. Ποικιλίδης είπε:
«Ο Πρόεδρος πάντα έλεγε ότι θέλει τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. δίπλα του και η ανταπόκριση που είχε είναι τεράστια. Η ομάδα λοιπόν προχωρά μπροστά και έτσι ο κ. Ζαγοράκης θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους με αυτό τον τρόπο. Όλοι μαζί είμαστε ένας στον Π.Α.Ο.Κ.».
Σε ερώτηση για τις πιο ακριβές τιμές που υπάρχουν φέτος στα διαρκείας της ομάδας, ο κ. Ποικιλίδης είπε:
«Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στον κόσμο, τώρα με την οικονομική κρίση αλλά έπρεπε να γίνει μια αύξηση. Ο κόσμος της ομάδας είναι ο μεγάλος χορηγός της και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην βελτίωση της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό χρειάζεται σαφώς κάποιες θυσίες από όλους και νομίζω ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό και με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν υπήρξαν σημαντικά παράπονα».
Ο κ. Ποικιλίδης αναφέρθηκε επίσης και σε ορισμένες βελτιώσεις που γίνονται στο γήπεδο της ομάδας, λέγοντας:
«Γίνονται αλλαγές και το γήπεδο, θα βελτιωθεί, θα γίνει ότι χρειάζεται μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Μπαίνουν ήδη κι άλλα τουρνικέ ενώ ο κ. Φαρλαλής είναι αυτός που χειρίζεται τα θέματα του γηπέδου. Νομίζω θα γίνουν όλες οι βελτιώσεις που πρέπει ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος όπως αρκετές φορές πέρυσι. Παράλληλα, μιλάμε και με ορισμένες εταιρείες security για τον χώρο έξω από το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθούν ορισμένα από τα περσινά. Και εμείς όμως είμαστε ακόμη νέοι ως παράγοντες αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα φέτος έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στην Ευρώπη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα, έτσι θα αλλάξει φέτος η εικόνα του γηπέδου, θα μείνουν κενά τα σκαλοπάτια κτλ. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ελπίζω όλα να πάνε καλά, αν και το γήπεδο είναι πολύ παλιό και δεν βολεύει πάρα πολύ για ορισμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θεωρώ πάντως ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα».
Τέλος, σε ερώτηση για τις μεταγραφές, ο κ. Ποικιλίδης είπε:
«Για τις μεταγραφές πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ζαγοράκη και τον κ. Βρύζα, εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση και δεν μπορώ να σας βοηθήσω».




Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε αποκλειστικά στον Extrasport και στην εκπομπή Paok Supporters

Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε αποκλειστικά στον Extrasport και στην εκπομπή Paok Supporters. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια εφ΄ όλης της ύλης.

''Ο ΠΑΟΚ έχει αναγεννηθεί, έχει επιστρέψει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων της χώρας. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε η στήριξη και η προσφορά των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας. Σε καθημερινή βάση διατίθενται περισσότερες από 300 κάρτες διαρκείας και πέρα από όλα τα άλλα, διευκολύνει πάρα πολύ τον κόσμο το γεγονός ότι σε κάθε φίλαθλο που έρχεται, δεν χρειάζονται παρά μόνο πέντε λεπτά για να εξυπηρετηθεί και να φύγει. Θεωρώ πως οι 21.000 κάρτες διαρκείας που έχουμε θέσει σαν στόχο θα εξαντληθούν μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το μήνυμα που και ο ίδιος ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει απευθύνει στον κόσμο της ομάδας είναι ένα : Τα καλύτερα έρχονται''.
''Γνωρίζομαι με τον Θόδωρο Ζαγοράκη από την ημέρα που ήρθε από την Καβάλα στον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστής. Τότε δικηγόρος της ΠΑΕ ήταν ο πατέρας μου και έτσι γνωριστήκαμε, σε πολύ μικρή ηλικία, διατηρήσαμε μια σχέση όλα τα χρόνια και τώρα έχει γίνει και επαγγελματική. Κατά τη διάρκεια της περιόδου είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από ορισμένους και είχα υποβάλλει την παραίτηση μου διότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δημιουργείται πρόβλημα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ εξαιτίας του ονόματος μου. Ίσως και εγώ να μην αντέδρασα σωστά αλλά μετά από λίγο καιρό, με περισσότερη ψυχραιμία, καθίσαμε με τον πρόεδρο, τα συζητήσαμε και έτσι επέστρεψα στα καθήκοντα μου''.
''Οι εργασίες κατασκευής του αθλητικού κέντρου δεν έχουν σταματήσει, αντίθετα συνεχίζονται και με γρήγορο ρυθμό, παρά το γεγονός ότι είναι οι εποχές δύσκολες και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, που τα οικονομικά του δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Στο γήπεδο της Τούμπας γίνονται έργα βελτίωσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στις θύρες 4,5,6,7 και 8. Μέχρι το τέλος του μήνα περιμένουμε και την επιτροπή της UEFA για να ελέγξει το γήπεδο, τους χώρους και όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League. Θεωρώ πως για τους προκριματικούς αγώνες δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα μας πουν τα μέλη της επιτροπής τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να αγωνιστούμε στην Τούμπα και στη φάση των ομίλων –αν βεβαίως προκριθεί η ομάδα. Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει''.


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...