16/6/09

oxyro N875



paok-oxyro - Γιώργος Σκαρτάδος στο «Αθλητικό Metropolis»

«Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι ο… νικητής των μεταγραφών. Έκανε πέντε-έξι μεταγραφές εντεκάδας και θα ενισχύσουν τον στόχο που σύμφωνα με την δική μου άποψη πρέπει να είναι η έξοδος στο Champions League. Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδος, τον Κουτσιανικούλη, πήρε έναν έμπειρο αμυντικό όπως ο Τσιρίλο, ενώ και οι Φωτάκης-Παπάζογλου θα βοηθήσουν σημαντικά».
Για τον Κουτσιανικούλη είπε: «Ίσως το μόνο αρνητικό για τον Κουτσιανικούλη είναι η πίεση του κόσμου, γιατί περιμένουν πολλά απ’ αυτόν. Αν μπορέσει να το αντέξει θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει έναν πολύ καλό βασικό κορμό και προσθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν. Και να μην κάνει μία μεταγραφή μεγάλου ονόματος, ο κόσμος θα ανταποκριθεί»
Ενώ συνέχισε: «Μετά την καλή χρονιά που είχε φέτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να βάλει στόχο μία από τις δύο πρώτες θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00