13/6/09

oxyro N874


Ο ΧΟΡΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σταυρούπολης σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 22.00 στο Αλεξάνδρειο (Καραολή Δημητρίου & Μικράς Ασίας)..Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ με ποτό


Απο ΚΑΕ ΠΑΟΚ - Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γιαννακίδης
Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης είναι πρωταθλητής κόσμου! Ως μέλος (και μάλιστα της βασικής πεντάδας) της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γιαννακίδης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στο 49ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε στη Λιθουανία. Η Ελληνική ομάδα επικράτησε στον τελικό της γηπεδούχου Λιθουανίας με 86-69 και ο Γιαννακίδης που αγωνίστηκε 25 λεπτά και ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα, πέτυχε 2 πόντους.
“Ξεκινήσαμε με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε να βελτιωθούμε πολύ και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και στο τέλος, στον τελικό, όπου επικρατήσαμε δίκαια, αποδείξαμε ότι εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αφιερώνω αυτήν την σπουδαία επιτυχία στους γονείς μου, αλλά και στους συμπαίκτες μου”, σχολίασε ο Μιχάλης Γιαννακίδης, που μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2008 με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, έφτασε σε μία πραγματικά σπουδαία επιτυχία.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τον καλαθοσφαιριστή της Μιχάλη Γιαννακίδη, αλλά και όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, για την σπουδαία τους επιτυχία, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, μία σημαδιακή και ιστορική για το Ελληνικό μπάσκετ ημέρα.
* Στη φωτογραφία διακρίνονται οι Πρωταθλητές κόσμου παίκτες της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων (δεύτερος από αριστερά, στην πάνω σειρά, ο Μιχάλης Γιαννακίδης), με τις στολές των σωμάτων που υπηρετούν.


Φιλικά ΠΑΟΚ
Γνωστοποιήθηκαν τα πρώτα φιλικά της ομάδας ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 14/7 την Ναιμέγκεν, στις 16/7 την Τσίβας Γουαδαλαχάρα (cult) και στις 22/7 την Σπάρτα Ρότερνταμ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.
Η συντονιστική επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των συνδέσμων, την προσεχή Δευτέρα στις 8μμ, στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.
ΥΓ. Παρακαλούνται οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να μην προβούν σε ανακοινώσεις, πριν την επίσημη ενημέρωση που θα τους παρέχουμε.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.



Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" Summer Party
Ακόμα ένα ΠΑΟΚτσήδικο party εν μέσω καλοκαιριού και πριν τις υποχρεώσεις των ομάδων μας διοργανώθηκε από σύνδεσμο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο BAR CAFE στον χώρο του ΜΥΛΟΥ. Όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος ήταν εκεί,με την παρουσία πολων ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ από την πόλη και παρουσία ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ από ΕΠΑΡΧΙΑ.



paok-oxyro - ΑΠΟ metrosport.
H γιορτή Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας
Μια γιορτή… όλο ΠΑΟΚ! Χθες το απόγευμα, η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας, έχοντας ως τιμώμενα πρόσωπα τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Γεωργιάδη. Οι οργανωμένοι δραμινοί οπαδοί του Δικεφάλου τίμησαν τους δύο βετεράνους άσους, σε μια έτσι κι αλλιώς γιορτινή μέρα, αφού από τη μια ο Βρύζας είχε τα γενέθλια της κόρης του και από την άλλη ο Γεωργιάδης είχε τα προεόρτια του γάμου του αδερφού του! Παρών στην εκδήλωση και ο Σταύρος Τσουκαλάς, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Δόξα από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, μεταξύ των εκατοντάδων φίλων του Δικεφάλου, υπήρχαν και
οργανωμένοι από διάφορες περιοχές του νομού, όπως ο Ξηροπόταμος, ο Μυλοπόταμος, Οχυρο, Λεκανοπεδιο Νευροκοπιου και το Φωτολίβος, αλλά και από την Καβάλα και τις Σέρρες. Ακόμα οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Νεάπολη, τη “θύρα 4″ και την Τούμπα.
Πλήρης αποθέωση Βρύζας και Γεωργιάδης

γνώρισαν την πλήρη αποθέωση από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στα γραφεία της Λέσχης. Στη συνέχεια, και αφού πρώτα θαύμασαν το σύνδεσμο, που είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα (όλων των ομάδων) σε τετραγωνικά, συνομίλησαν με τα μέλη της Λέσχης και ενημερώθηκαν για διάφορα πράγματα, που απασχολούν τους συνδεσμίτες της επαρχίας. Ακολούθησε η απονομή, με το γενικό γραμματέα της Λέσχης, Πολύδωρο Παπουτσή, να καλωσορίζει τον κόσμο και τους επίτιμους καλεσμένους, στους οποίους και έδωσε από μία τιμητική πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά τους στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο λόγο του επισήμανε πως Βρύζας και Γεωργιάδης συνδέονται άρρηκτα με δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες της ομάδας. Την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ με το εξαίσιο τέρμα του Ζήση στο “Χάιμπουρι” και την τελευταία κατάκτηση κυπέλλου επί του Άρη στην Τούμπα με το γκολ-ποίημα του Γεωργιάδη. Αμφότεροι δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται με τους φίλους του Δικεφάλου,αλλά και να υπογράφουν αυτόγραφα σε χαρτιά, φωτογραφίες και φανέλες!
Βρύζας: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς»
Αφού παρέλαβαν τις πλακέτες, Βρύζας και Γεωργιάδης μίλησαν με τη σειρά τους στον κόσμο, ευχαριστώντας τα μέλη της Λέσχης για την πρόσκληση και την τιμή που τους έκαναν. «Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που κάνετε. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λέσχης για το σύνδεσμο που έχουν φτιάξει εδώ στη Δράμα» είπε αρχικά ο Βρύζας και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του. Στην ομάδα θέλουμε τα πάντα σε ισορροπία. Να υπάρχουν άνθρωποι που να μην ενθουσιάζονται με το παραμικρό και να μην απογοητεύονται εύκολα». Ο Ζήσης κράτησε το καλύτερο για το τέλος: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς…», αναφώνησε προκαλώντας… χαμό από χειροκροτήματα και ιαχές!
Γεωργιάδης: «Το κάτι άλλο ο λαός»
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε και αυτός στην τρομερή συμπαράσταση και αφοσίωση που επιδεικνύει ο λαός του ΠΑΟΚ στην ομάδα. «Ευχαριστούμε τα παιδιά για την πρόσκληση και την τιμή. Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια είναι το κάτι άλλο», τόνισε ο Γ.Χ. και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ πάντοτε στηριζόταν στους φιλάθλους του. Η ομάδα ανεβαίνει ξανά και όλοι μαζί προσπαθούμε να τη φτάσουμε ψηλά».


VOLLEY
Στον ΠΑΟΚ ο Μποζίδης
Ύστερα από τρία χρόνια στην Ιταλία και τη Βίμπο Βαλέντια, ο Θοδωρής Μποζίδης αποφάσισε να επαναπατριστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Ο 36χρονος πασαδόρος είχε στα χέρια του πρόταση και από τον Ολυμπιακό, εντέλει όμως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς.
«Δεν ήθελα να αθετήσω το λόγο μου με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που γυρίζω στην Α1, κυρίως με τη φανέλα του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο έμπειρος παίκτης.

Υπέγραψαν Πλίκας και Ωρολογάς στον ΠΑΟΚ
Παίκτες του ΠΑΟΚ θεωρούνται οι Πλίκας και Ωρολογάς υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με τον «Δικέφαλο» Οι δυο αθλητές έχουν παίξει και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, και επιστρέφουν ύστερα από τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου