12/6/09

oxyro N872


paok-oxyro - Η νέα Διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Κατατέθηκε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτηση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ για το διορισμό νέας Διοίκησης, στην οποία θα μετέχουν οι κ.κ Μιλτιάδης Κανώτας (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Πολύμερος Κατσιώρας, Παύλος Σαλτσίδης, Ελευθέριος Σταμολάμπρος, και Παρίσης Στογιάννης.
Παπαδόπουλος:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση ως ερασιτέχνης να παρουσιάσουμε την καινούρια διοίκηση που αποτελείται από μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας ώστε του χρόνου να μιλάμε για κάτι καλύτερο. Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων θα πάμε καλά”.
Κανώτας:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ και τον πρόεδρό του Θανάση Κατσαρή, όπως και την επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και σε μένα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Δεν είμαι ο επενδυτής που θα δώσει οράματα στην ΚΑΕ ή ο επενδυτής που έρχεται. Είμαστε απλά αυτοί που εναποθέσαμε στον ΠΑΟΚ την αγάπη μας και τα όνειρά μας και θα προσφέρουμε για το καλό του συλλόγου μας από κάθε μετερίζι. Αυτό μας έφερε σ’ αυτήν τη θέση. Ήρθαμε με δύο προϋποθέσεις όταν μας ζητήθηκε να αναλάβουμε αυτό το έργο. Να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του ενιαίου ΠΑΟΚ, δηλαδή του ΑΣ και της ΠΑΕ και να έχουμε συνεργασία με τον Νίκο Σταυρόπουλο. Την πρώτη μας την υποσχέθηκαν και είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει. Η δεύτερη έγινε πραγματικότητα μετά από συνάντηση που είχα μαζί του όπου και συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ. Εμείς αναλαμβάνουμε το διοικητικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται και ο Νίκος το αγωνιστικό. Ζήτησα να είναι οπωσδήποτε τεχνικός διευθυντής για δύο λόγους. Ο πρώτος ότι τον θεωρώ ολοκληρωμένη μπασκετική προσωπικότητα και ο δεύτερος το πάθος που θα δώσει στο σύλλογο που αγάπησε και υπηρέτησε ως παίκτης. Τον Νίκο Σταυρόπουλο τον θυμάμαι από τότε που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ το 1983 με 9,5 εκατομμύρια δραχμές και είχε φέρει ανάσταση στο αγωνιστικό τμήμα. Το 1984 είχε κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στον ΠΑΟΚ. Συμμετείχε το 1991 στην Γενεύη στο Κύπελλο Κυπελλούχων και το 1992 στο Πρωτάθλημα Ελλάδος. Από εκεί και πέρα δεν άφησε το μπάσκετ και επιτρέψτε μου να πω ότι τον θεωρώ από τους μεγαλύτερους αθλητές που πέρασαν από τον σύλλογο. Επιθυμία του Νίκου Σταυρόπουλου είναι η αναγέννηση του τμήματος”.
Σταυρόπουλος:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη για την επιλογή τους. Πριν από ένα μήνα είχα πει ότι δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι της διοίκησης, αλλά μόνο το αγωνιστικό. Δεν ήθελα να γίνω προπονητής, γιατί έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Είπα ότι με ενδιαφέρει να δουλέψω ως τεχνικός διευθυντής ενδεχομένως και να δώσω κάποιες συμβουλές στη νέα διοίκηση που θα θέλει να δουλέψει. Έτσι δέχθηκα να πάρω αυτή τη θέση γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι. Θα ήθελα να αναφερθώ στον Μπάνε, γατί είχαμε υπάρξει συνεργάτες μέσα στο παιχνίδι. Είχε επιλέξει να κάνει διοίκηση. Δεν υπάρχει κάποια αντιπαράθεση και του είχα πει ότι αν έπαιρνε το χρίσμα θα βλέπαμε πως θα κάναμε το καλύτερο για την ομάδα. Είμαστε η πλέον αναξιόπιστη ομάδα. Θα πρέπει αυτήν τη χαμένη αξιοπιστία να την κερδίσουμε και πάλι όλοι μαζί δουλεύοντας. Όταν μου είπαν ότι οφείλω να ασχοληθώ το έκανα και είμαι εδώ. Χρειάζεται αυτή τη στιγμή ενότητα και τίποτα άλλο. Εγώ επειδή έχω κάνει πρωταθλητισμό θα παλέψω και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ. Θέλω να φύγει η μιζέρια από πάνω μας. Θα πάρουμε έναν προπονητή σε λίγο και δεν θα πρέπει να υπάρχει κατευθείαν κριτική. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ να είναι σε τέλμα και να κινδυνεύει να πέσει ακόμα πιο κάτω. Ο ΠΑΟΚ δεν σώζεται μόνο από τον Σταυρόπουλο και τον Κανώτα, που είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Μπάνε Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ κάνοντάς τον Έλληνα. Εμείς θα κοιτάξουμε να υπάρχει διαφάνεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...