31/10/08

oxyro N693









ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑ SPREY...........





paok-oxyro - ΑΠΟ paok ultras
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 1.500 ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ...
Ο σημερινός μας τίτλος στο άρθρο αποτυπώνει όλη την αλήθεια...όσοι πιστεύουν ότι η ομάδα μας θα έχει 1.500 οπαδούς στο Καυτατζόγλειο ( όσα και τα επίσημα εισιτήρια ) τον προσκαλούμε να έρθει να δει χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ την Κυριακή στις 19.00 που δεν θα το πιστεύουν τα μάτια τους.
Οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ όσο και αν προσπαθούν κάποιοι θα είναι εκεί κατά χιλιάδες και θα στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα για την νίκη.
Ούτε έκτροπα ούτε τίποτα...μόνο φωνή και στήριξη για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ και τα 4 ιερά γράμματα.
Εμείς πάντως λέμε ότι θα είμαστε πάνω από 8.000 και όποιος το αμφισβητεί ας έρθει να μας δει...άλλωστε εισιτήρια υπήρχαν πολλά μα πάρα πολλά και όλοι μας οι σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. βοηθήσαμε να πουληθούν ακόμα περισσότερα ...!!! Όσοι φυσικά αμφισβητούν όλα αυτά Κυριακή...κοντή εορτή...

paok-oxyro- ΑΠΟ paok kordelio
ΠΑΟΚ!!
Η συμφωνία ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τον γκόμενο της Μακρυπούλιας προέβλεπε ο ΠΑΟΚ να πάρει 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Αριθμός που δε φτάνει ούτε για τους συνδέσμους των ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ του ΠΑΟΚ.. Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που γνώριζε μεγάλες στιγμές μόνο όποτε έπαιζε ο δικέφαλος. Αυτο γινόταν γιατί εκτός απο τα εισιτήρια που έπαιρνε ο ΠΑΟΚ επίσημα σαν ΠΑΕ, πάντα υπήρχαν εκδοτήρια για τον κόσμο του δικεφάλου πριν τον αγώνα. Απο φέτος η διοίκηση της ομάδας που γλίτωνε την πτώση τη τελευταία στιγμή τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο δε θα έχει εκδοτήρια για τον λαό του ΠΑΟΚ έξω απο το γήπεδο, αλλα απο φόβο μη πάρουμε απο τα δικά τους εισιτήρια δεν θα έχουν ούτε αυτοί εκδοτήριο ενώ είναι γηπεδούχοι! Για το λόγο αυτό εισιτήρια οι φίλοι του Γριακλή θα παίρνουν μόνο απο τα γραφεία της ΠΑΕ τους, που είναι έξω απο την πόλη σχεδόν και στον αγώνα της ομάδας τους στο μπάσκετ το Σαββάτο. Και μόνο μέχρι 2 εισιτήρια σε κάθε άτομο γιατι φοβούνται λέει οτι θα πάνε ΠΑΟΚια να τα πάρουν. Εδω ακούσαμε οτι θα κάνουν και ερωτήσεις να δουν αν όντως είναι γριές αυτοί που θα πάρουν εισιτήρια!! Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα??

ΥΓ: Αν είστε ανίκανοι να γεμίσετε το γήπεδο σας με τον μεγαλύτερο αντίπαλο σας (!!) όπως λέτε, δεν θεωρείστε καν μεγάλη ομάδα και δεν έχετε θέση στην Α Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00