21/10/08

photo N679


paok-oxyro - ΑΠΟ ULTRAS PAOK
4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ...ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ !!
Σήμερα στις 14.00 θα γίνει νέα συνεδρίαση της SUPERLEAGUE για τα τηλεοπτικά και την κεντρική διαχείριση που επιθυμούν κάποιοι.
Τέρμα βέβαια η κοροιδία που υπήρχε τόσα χρόνια και ο εμπαιγμός στο να παίρνει ο Π.Α.Ο.Κ. 1,8 εκατ. εθρώ ο Ολυμπιακός και Π.Α.Ο. από 7 εκατ. ευρώ από κρατικά λεφτά μέσω ΕΡΤ και παραπάνω και από εμάς άλλες ομάδες θεσ/νίης.
Τέλος όλα αυτά πλέον !!! Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει και ισχυρή διοίκηση αλλά και ενότητα και τρομερή συσπείρωση ( σε προηγούμενο άρθρο μπορείτε να δείτε ότι είμαστε πρώτοι και στα εισιτήρια με 26.000 Μ.Ο. )
Έτσι λοιπόν ο Ηλίας Βιολίδης που θα εκπροσωπήσει σήμερα την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα έχει ρητή εντολή να πετύχει ότι καλύτερο για τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ.
Δεν μπορεί η SUPERLEAGUE να θέλει να δώσει 3,3 εκατ. ευρώ στον Π.Α.Ο.Κ. και 3.1 εκατ. ευρώ στην Λάρισα που είναι μεγαλομέτοχος αλλά και σε άλλες μκρές ομάδες.
Ο Π.Α.Ο.Κ.. κύριοι γύρισε σελίδα και ήδη έχει προτάσεις 2 που πλησιάζουν τα 4,5 εκατ. ευρώ.
Η λοιπόν αναπροσαρμόζετε τα δεδομένα η τέλος η κεντρική διαχείριση και να σας δούμε μετά.
Δεν μπορεί κάποιοι να μην συνυπολογίζουν την ιστορία κάθε συλλόγου, τίτλους, τηλεθέαση, Μ.Ο. εισιτηρίων, οντότητα συλλόγου και να κάνουν ότι θέλουν με ξένα χρήματα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. πλέον ότι και αν κάνετε τα 4 με 4,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο τηλεοπτικών θα τα παίρνει...γιατί ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...