2/10/08

photo N663



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Ο ΠΑΟΚ των play off
Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλεϋ φέτος δείχνουν ότι βρίσκουν το δρόμο τους ...
Σκεπτόμενος την περσινή χρονιά-μαρτύριο- πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχει στον σύλλογο μια τεράστια ανασύνταξη διοικητική, αλλά και αγωνιστική η οποία θα πρέπει να στηριχθεί σε όλους τους τομείς της από εμάς .
Ξεκινώντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η αρχή έγινε πέρσι στην μεταμόρφωση αρχικά του κλίματος του διοικητικού. Το αγωνιστικό κομμάτι «πρόδωσε» τον Ζαγοράκη πέρσι λόγω απειρίας αλλά και πολλών οικονομικών προβλημάτων που τον απέτρεπαν από μεταγραφές ουσίας.
Η στήριξη του κόσμου και η συσπείρωση του γύρω από την προσπάθεια αυτή έφερε ουσιαστικά χορηγούς και οικονομικούς αιμοδότες στην ΠΑΕ, κάτι το οποίο το είδαμε με τις μεταγραφές φέτος. Σημαντική φυσικά δουλειά έκαναν οι γνώσεις και γνωριμίες του Ζήση όπως και τα μέλη της διοίκησης που ουσιαστικά «εκμεταλλεύτηκαν» την τρέλα του λαού του ΠΑΟΚ προς όφελος της ομάδας και όχι προς όφελος των ιδίων, βλέπε προηγούμενες διοικήσεις.
Το πρωτάθλημα δείχνει σαν τηλεοπτική σειρά, άλλοτε δραματικού ύφους, άλλοτε χιουμοριστικού και άλλοτε κοινωνικού. Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση και επιβάλλεται να κρατάμε την μπάλα χαμηλά στο θέμα κατάταξης της ομάδας στην τελική βαθμολογία.
Δεν χρειάζεται υπεροψία και αλαζονεία. Αυτά ανήκουν σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς που χρειάζονται κρατικές χάρες να τους χαριστούν χρέη, διαιτητικές βοήθειες και φυσικά βουλευτικές «εντολές» για να φτιαχτούν γήπεδα για την πάρτη τους. Όσο κάποιοι στηρίζονται από κέντρα αποφάσεων τόσο πιο λαλίστατοι θα είναι.
Εμείς δυστυχώς είμαστε μόνοι !!
Αυτό που συνέβει στο 2ο λεπτό του αγώνα με τον πριν 2 χρόνια νεωφώτιστο συμπολίτη δίνει δικαιώματα στους «δίκαιους» της superleague να μας τιμωρήσουν και να εκθέσουν την διοίκηση ΑΛΛΑ και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως τον χειρότερο. Δίνουν το δικαίωμα στις ναυτιλιακές εταιρείες να μην μας ενοικιάζουν τα πλοία τους για τις εκδρομές του λαού του ΠΑΟΚ βλέποντας τέτοιες συμπεριφορές στο ίδιο μας το σπίτι. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι καθημερινά δίνουμε εξετάσεις όχι σε άλλους αλλά πάνω από όλα στον εαυτό μας και τον ΠΑΟΚ που υπηρετούμε πιστά τόσα χρόνια.
Ο στόχος ο αγωνιστικός είναι η ευρώπη. Το να λέμε ευρώπη λέμε το ΟΥΕΦΑ αρχικά και του χρόνου το πρόγραμμα της διοίκησης λέει για πρωταθλητισμό. Χαμηλά την μπάλα λοιπόν και περιμένουμε τα play off τα οποία δείχνουν να είναι εφικτότατα.
Οι παίκτες που ήρθαν δείχνουν να είναι ηγέτες. Αποδεικνύεται ότι ο άξονας της ομάδας είναι από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ. Την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τον Σάντος την βλέπουμε στο γήπεδο προς το παρόν αλλά σημαντικό ποσοστό σ αυτό έχει η εμπειρία παικτών όπως του Γκαρσία,του Κοντρέρας, του Ίβιτς και του Μουσλίμοβιτς χωρίς να θέλουμε να υποβιβάσουμε κανενός άλλου την προσπάθεια.
Παίκτες ανενεργοί για μήνες όπως ο Κονσεισάο, ο Μαλεζάς και ο Δάρλας δείχνουν ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι με κλειστά τα μάτια και ειδικά ο Δάρλας μας διαψεύδει κάποιους ευχάριστα. Ο Σάντος δουλεύει με το δικό του αγωνιστικό πλάνο, το οποίο είτε μας αρέσει είτε όχι δείχνει πετυχημένο, οπότε αγωνιστική αγωνιστική προχωράμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Από την 9η πέρσι στα play off φέτος…
Από τον Κνόλ στον Κοντρέρας και από τον Σάλμον στον Μουσλίμοβιτς…
Από τα 4μιση χιλ διαρκείας στα 13μιση και φέτος στα 19 και κάτι…
Από την Σουρωτή και το ενοικιαζόμενο προπονητικό κέντρο, στην Μεσήμβρια στο σπίτι του ΠΑΟΚ…
Με άλλους να ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και μείς με εκατομμύρια ευρώ χρέη νομίζω ότι είναι τεράστια επιτυχία… Και όμως κάποιοι ακόμα πετάνε μπουκάλια μέσα στο γήπεδο…
Paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου