16/10/08

photo N674







paok-oxyro - ΑΠΟ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ …ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ !!!

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: 76-80
Παρά τη συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου που γέμισε το PAOK Sports Arena και το καλό του ξεκίνημα στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 76-80 από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, που άφησε όμως πικρή γεύση στον ΠΑΟΚ, καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους ένα διαφορετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και στη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και διατήρησε τον έλεγχο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Με τον Βασιλειάδη να πετυχαίνει από πολύ νωρίς 10 πόντους, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 15-8, αυτή όμως ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις ομάδας ισόπαλες 22-22.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε για τρεισήμισι περίπου λεπτά χωρίς πόντο στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και ο Πανιώνιος που είχε ως κορυφαίους παίκτες τους Baxter, Miles, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα το οποίο μάλιστα διατήρησε ως το τέλος του ματς. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεφύγει με 11 πόντους (26-37), ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 7 (37-44) στο ημίχρονο, αλλά το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν και πάλι άσχημο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμη και με διαφορά 17 πόντων (41-58).
Με το τρίποντο που πέτυχε ο Gregory στη λήξη της τρίτης περιόδου και με το οποίο ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 50-62, ξεκίνησε ουσιαστικά η αντεπίθεση της ομάδας για να γυρίσει το παιχνίδι. Τα πράγματα όμως ήταν δύσκολα και αυτό φάνηκε από την προσπάθεια που έγινε. Ο ΠΑΟΚ πάντως με το πρώτο καλάθι του Βασιλειάδη στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 5 πόντους (59-64) στο 35΄, αλλά ο Πανιώνιος απάντησε αμέσως με ένα σερί 0-4 και ξέφυγε 59-68, διαφορά την οποία δεν κατάφερε να καλύψει ο ΠΑΟΚ, παρά τις προσπάθειες που έγιναν ως το τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Τα Δεκάλεπτα:
22-22, 37-44, 50-62, 76-80
ΠΑΟΚ: Καυκής 2, Χαρίσης 4, Βασιλειάδης 18 (4), Κυρίτσης 4,Τσιάρας 6 (2), Diarra 14 (2), Akins 2, Gregory 17 (1), Σίμτσακ 2, Tomasevic 7, Μαρμαρινός.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος 2, Cvetkovic 12, Zoroski 11 (1), Γεωργαλής 7 (1), Nikolic 5 (1), Καλαμπόκης 8 (1), Miles 16 (1), Raicevic 1, Baxter 12, Γιαννούλης 6.

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος και όλα τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ, ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αυτό τον υπέροχο και μοναδικό κόσμο για τη συγκλονιστική του συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το αποτέλεσμα του αγώνα μας απογοήτευσε, αλλά η συγκλονιστική συμπαράσταση του κόσμου μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και είναι αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. ΜΟΝΟ όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...