26/10/08

photo N684


* Στο ματς εκτός από γκολ είχαμε και όμορφες στιγμές στην κερκίδα με νεόνυμφο ζευγάρι να κάνει αίσθηση την παρουσία του στην Τούμπα ερχόμενη απευθείας από την εκκλησία, και ανέρτησαν μάλιστα και πανό!


Σε ηλικία 79 ετών πέθανε χθες ο Νίκος Κυρίτσης
Tέως πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και για περισσότερα από 40 χρόνια παράγων του συλλόγου από διάφορα πόστα. Ο εκλιπών χρημάτισε στο παρελθόν σύμβουλος σε πολλά από τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ενώ διετέλεσε και μέλος διοικητικών συμβουλίων της ποδοσφαιρικής ομάδας, πριν αυτή γίνει ΠΑΕ.
Η κηδεία του έγινε σήμερα το μεσημέρι και την εκφορά της σορού ακολούθησε σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κατατέθηκαν στεφάνια από τις διοικήσεις του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ πλήθος παραγόντων και παλιών αθλητών τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.






paok-oxyro - http://www.youtube.com/watch?v=GovdfEKhdOI
Σε ένα εύκολο απόγευμα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 3-1 του Λεβαδειακού άνετα μπροστά στους περίπου 20.000 οπαδούς του στην Τούμπα και έφτασε τους 15 βαθμούς και εδραιώθηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος παραμένοντας φυσικά αήττητος.

Σταθερός, αξιοπρεπής και νικητής
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ιβιτς, Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Κωνσταντινίδης (65' Μπαλάφας), Μουσλίμοβιτς, Μπακαγιόκο (86' Ηλιάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Μασάδο, Καψής, Κόλτζος, Γκεοργκίεφ, Ανδράλας (80' Κατσικογιάννης), Ζησόπουλος, Μπούσι (46' Μοντόγια), Μπασαλά (61' Βασιλείου), Ντιμπαλά.

Κίτρινες κάρτες: Δάρλας, Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Καψής (Λεβαδειακός)

Φερνάντο Σάντος: "Νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Στα 30 πρώτα λεπτά θεωρώ ότι ήμασταν σχεδόν τέλειοι. Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή αντίδραση, κάτι που δεν επέτρεπε στον Λεβαδειακό ούτε καν να κρατήσει την μπάλα.

Κάναμε δύο γρήγορα γκολ αλλά δεν συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό. Κάναμε πράματα βιαστικά και από ό,τι φάνηκε είναι κάτι που δεν θα μας κάνει να βάλουμε κι άλλα γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεβαδειακού είχε μία καλή ευκαιρία, δεν την εκμεταλλεύτηκε σε αντίθεση με μας, και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς στην συνέχεια προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και εκεί τελείωσε".
Σε ερώτηση σχετικά με το αν τον προβλημάτισε η έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του είπε: "Ναι και ξεκίνησε μετά το 30' όπου χάσαμε την οργάνωσή μας. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε αγωνιστεί πολύ καλά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και την οργάνωσή μας.
Άρχισαν να ανοίγουν οι αποστάσεις και παρόλο που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας η βασική διαφορά ήταν ότι όταν ο Λεβαδειακός με την μπάλα στα πόδια του είχε χώρο με αποτέλεσμα να τρέξουμε και να κουραστούμε περισσότερο. Είναι κάτι που θα το συζητήσουμε και με τους ποδοσφαιριστές στην διάρκεια της εβδομάδας που έρχεται".
Όσο για τα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα του είπε: "Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το σύστημα. Το κάθε παιχνίδι έχει την δικιά του ιστορία. Εκμεταλλευτήκαμε νωρίς τις ευκαιρίες που κάναμε κάτι που δεν είχε γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια που αν είχε γίνει θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα".
Κι όσο για το παιχνίδι της Τρίτης με τον Μακεδονικό για το Κύπελλο δήλωσε: "Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο που είναι ένας θεσμός πολύ σημαντικός για μας. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν εμείς κρατήσουμε αυτήν την νοοτροπία που έχουμε και παίξουμε όπως στα πρώτα 30΄ οι πιθανότητες να κερδίσουμε ένα παιχνίδι θα είναι πολλές. Διαφορετικά θα έχουμε πολλά προβλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...