27/10/08

photo N685



paok-oxyro - ΑΠΟ ULTRAS PAOK
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ...
Πρόβλημα τεράστιο επικρατεί ήδη από τώρα στους επικεφαλείς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αλλά και των συνδέσμων ήδη μιας και η ζήτηση των εισιτηρίων και για τον αγώνα κυπέλλου της Τρίτης με Μακεδονικό αλλά κυρίως με Ηρακλή την Κυριακή είναι τεράστια που ξεπερνάει τις 20.000 για το ματς μας με τον Ηρακλή.
Και όμως απίστευτό η Π.Α.Ε. Ηρακλής αποφάσισε να δώσει μόνο 1.500 εισιτήρια στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και στους συνδέσμους μας και άρα να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα εισιτήρια και πως θα μοιραστούν αλλά και γιατί δεν καλύπτουν ούτε το 10% των αναγκών.
Ο Π.Α.Ο.Κ. μας είναι ήδη δεύτερος στην βαθμολογία με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον ΟΣΦΠ και η μοναδική αήτητη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με την Λίβερπουλ.
Το προτόγνωρο για τον Ηρακλή ( που ξεχνάνε την βοηθειά μας πολλές φορές) είναι ότι δεν θέλουν να βγάλουν ούτε καν εισιτηρία τους στα εκδοτήρια ( απίστευτό) .
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν ξαφνικά 30.000 και εκατοντάδες ψιλιάδες ευρώ εισπράξεις και προτιμάνε ένα γήπεδο σχεδόν αδειό με 7000-8000 κόσμο.
Αν αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται κάποιοι....καλήνυχτα τους λέμε !!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ισχύει και θα ισχύει απόλυτα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...