5/10/08

photo N664






ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ- 0-0
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ3’: Κεραυνός του Τζούνιορ έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ26’: Ο Δασκαλάκης με έξοδο προλαβαίνει τον Ιβιτς πριν αυτός γίνει επικίνδυνος μέσα στη μεγάλη περιοχή42’: Ο Κωνσταντινίδης με ατομική ενέργεια περνά δύο άτομα, αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει παρά την διπλή προσπάθεια του49’: Ο Μουσλίμοβιτς βγαίνει τετ α τετ με τον Δασκαλάκη, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία51’: Αντεπίθεση του Εργοτέλη, με τον Ογκουνσότο να χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν μόνος του δεν προλαβαίνει να σουτάρει αμέσως καθώς έχασε την ισορροπία του. Το σουτ που έκανε κατέληξε ψηλά άουτ68’: Εξαιρετική πάσα του Ιβιτς στον Μουσλίμοβιτς, αλλά αυτός σουτάρει ψηλά άουτ69’: Ο Ογκουνσότο από πλάγια θέση δοκιμάζει το σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Χαλκιά78’: Φάουλ του Γκαρσία, ο Δασκαλάκης αποκρούει με τις γροθιές84’: Εξαιρετικό σουτ του Φραγκουλάκη, ο Χαλκιάς εκτινάσσεται και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ
ΣΚΟΡΕΡ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38’ Φερνάντες, 55’ Ογκουνσότο, 75’ Ρομάνο, 80’ Χίμπλινγκερ - 28’ Ιβιτς, 55’ Δάρλας, 82’ Σνάουτσερ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Φερνάντες, Κορδουνούρης, Τζούνιορ (76’ Φραγκουλάκης), Γραμμόζης, Ρομάνο (83’ Ροτζέριο Μάρτινς), Κουτσιανικούλης (76’ Βακουφτσής), Ογκουνσότο.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Δάρλας, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βερόν, Λάκης (62’ Μπακαγιόκο), Ίβιτς (89’ Αθανασιάδης), Κωνσταντινίδης (70’ Γεωργίου), Μουσλίμοβιτς.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Έχουν περάσει εννέα χρόνια από εκείνο το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ και σήμερα, μετά το παιχνίδι του «δικέφαλου» στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (0-0), κανείς δεν τους ξέχασε. «Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του. Δεν νίκησε κανένας .
ΔΗΛΩΣΕΙΣ Φ. Σάντος :
ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην επανάληψη, μπορούσε να κερδίσει αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε πολύ καλά στο α' ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και κρατηθήκαμε κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Ο Εργοτέλης από την πλευρά του, βρήκε τους χώρους που ήθελε για αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά.
Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα και καλά οργανωμένη. Το ξέραμε αυτό και θέλαμε περισσότερο να παίξουμε από τα πλάγια ώστε να ανοίξουμε την άμυνά μας. Ο Λάκης και ο Κωνσταντινίδης τα πήγαν πολύ καλά στον ρόλο τους αν και δεν ήταν εύκολο για τους υπόλοιπους να προσαρμοστούν στο δικό τους στυλ παιχνιδιού, καθώς είχαν μάθει να παίζουν με τους Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια. Έδωσαν πάντως όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Εργοτέλης μάς πίεσε σε ορισμένες φάσεις και παρουσίασε πολύ σφιχτή άμυνα».
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης σχολίασε:
«Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στους 6 αδικοχαμένους φίλους της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη πριν από 9 χρόνια. Ελπίζω αυτό να ήταν το τελευταίο τέτοιο περιστατικό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και σε όλες τις ομάδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κάναμε ευκαιρίες, όπως κι ο Εργοτέλης αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».
Στα παραλειπόμενα του αγώνα είναι τα 4 γεμάτα τσάρτερ του PAOK TRAVEL κυρίως με συνδεσμίτες από Θ4 , ΔΥΤΙΚΕΣ, ULTRAS, BEM , κτλ
Περίπου επίσης 500 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. από το νησί της Κρήτης και από διάφορα μέρη ενώ και κάποιοι που ταξίδεψαν από Πειραιά με το πλοίο κυρίως από Αθήνα !!!




paok-oxyro - ΑΠΟ paok volley
ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια, στις 4 Οκτωβρίου 1999 στις 04:30 τα ξημερώματα, ο ΠΑΟΚ αλλά και η ελληνική κοινωνία θρηνούσε την απώλεια έξι νέων παιδιών. Έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, επιστρέφοντας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δύο χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Τεμπών το διώροφο τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 77 οπαδοί του "Δικεφάλου", επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με φορτηγό, το οποίο κατευθυνόταν στη Λάρισα. Το πούλμαν ανατράπηκε και πέφτοντας σε χαράδρα οκτώ μέτρων σκόρπισε το θάνατο στους έξι φίλους του ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε πως λίγη ώρα πριν από το δυστύχημα, το λεωφορείο είχε κάνει στάση στο Βελεστίνο, όπου αποβιβάστηκαν κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, και σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο τιμόνι βρέθηκε ο 19χρονος, φαντάρος τότε, γιος του ιδιοκτήτη του λεωφορείου. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 20χρονος Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ο 25χρονος Δημήτριος Ανδρεαδάκης, η 18χρονη Χριστίνα Τζιόβα, ο 22χρονος Αναστάσιος Θέμελης, ο 22χρονος Γεώργιος Γκανάτσιος και ο 17χρονος Κυριάκος Λαζαρίδης, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου ο 68χρονος Αστέριος Αγκζιώτης. Οι έξι αδικοχαμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του Σ.Φ.Π Κορδελιού και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από τότε στις κερκίδες του Παγκρήτιου θα κρεμαστούν μόνο δύο πανό: το ένα του συνδέσμου του Κορδελιού και το άλλο με τα ονόματα των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...