24/10/08

photo N681


paok-oxyro - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Φ. ΣΑΝΤΟΣ
δήλωσε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστές που δουλεύουν πάρα πολύ, με πολύ μεγάλο χαρακτήρα. Ως τώρα έχουμε κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα κατά την άποψή μου. Με αυτούς είμαι και δεν κάνω συγκρίσεις με άλλες ομάδες. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι τους υπολογίζω. Το έχουμε συζητήσει αυτό πολλές φορές. Όλοι τους νιώθουν σημαντικοί για την ομάδα, ανεξάρτητα από το χρόνο συμμετοχής τους. Ο κάθε ένας από αυτούς θα έχει την ευκαιρία του να την αδράξει. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιοι παίζουν περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι περισσότεροι ή λιγότερο σημαντικοί για την ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στο 80% ετοιμότητας, αλλά θεωρώ επίσης ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Πρέπει να διώξουμε το άγχος που μας διακατέχει όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και θέλουμε να βάλουμε γκολ από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε. Θέλουμε μεγαλύτερη υπομονή και κυκλοφορία στο παιχνίδι μας για να φέρνουμε περισσότερο κόσμο στην αντί0παλη περιοχή. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω δεν ήμαστε τόσο καλοί. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε, το σύστημα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Δηλαδή, αν ας πούμε δεν έχουμε την ταχύτητα που απαιτείται, δεν πρέπει να παίξουμε το άμεσο ποδόσφαιρο, οπότε στην επίθεση πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή, να μη βιαζόμαστε να πάμε μπροστά. Δυστυχώς χάσαμε τον Βιερίνια και δεν έχουμε άλλον παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά».
«Με 25 εκ. ευρώ θα παίρναμε το πρωτάθλημα»
Ερωτηθείς για τις πιθανές μεταγραφές τον Ιανουάριο, ο Σάντος, απάντησε: «Καταρχήν χρειαζόμαστε ρευστό. Αν είχαμε 25 εκατομμύρια ευρώ στην αρχή θα ήμασταν πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό είναι εύκολο, το πρώτο θέμα είναι ότι χρειάζονται χρήματα, όλα τα άλλα μετά είναι απλά. Ξέρουμε ποιους θέλουμε να πάρουμε, δώστε μου 20 εκατομμύρια ευρώ και θα πάρουμε το πρωτάθλημα».
«Στόχος και το κύπελλο»
Όσο για το ματς κυπέλλου με τον Μακεδονικό, που ακολουθεί την προσεχή Τρίτη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Εννοείτε ότι μας ενδιαφέρει το κύπελλο. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και μετά θα είναι ένα παιχνίδι. Ο στόχος μας στη διοργάνωση αυτή είναι να φτάσουμε στον τελικό και φυσικά μετά να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...