2/10/08

photo N660



paok-oxyro
Νίκησε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα τον Μίλωνα 3-1
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα. Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο γήπεδο του Μίλωνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 3-1 (25-20, 26-28,25-22, 25-16). Οι παίκτες Κώστα Δεληκώστα δυσκολεύτηκαν μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο και έχασαν στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τα φιλικά παιχνίδια το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με το παιχνίδι στο paok sports arenna με τον Επίκουρο Πολίχνης. Από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ο "Δικέφαλος" θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την εναρξη του πρωταθλήματος, οπου ως γνωστόν στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Μπέργκμαν , Προύσαλης, Μπρούνερ, Γούλφεντεν, Κέιρ, Αρμενάκης, Βλασσακίδης (λ), Σαρικείσογλου, Μαρούλης.
Εχασε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα απο τον Παναθηναικό με 3-1 σέτ
Ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα απο τον Παναθηναικό στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που εδωσε. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-1 σέτ ( 25-21, 26-28, 25-23, 25-21), σε ενα παιχνίδι οπου και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν ολους τους παίκτες τους. Το απόγευμα της Πέμπτης στις 5, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Μίλωνα στην Αθήνα, και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Επίκουρο στο paok sports arrena, κλείνοντας την σειρά των φιλικών αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...