29/10/08

photo N687









paok-oxyro - Μακεδονικός - ΠΑΟΚ - 1-2 ΚΥΠΕΛΛΟ 32
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Μακεδονικό στο γήπεδο του, μπροστά σε περίπου 4.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου χάρη σε δύο γκολ του Μπακαγιόκο.


ΦΑΣΕΙΣ

3': Γέμισμα του Μπαλάφα, λάθος απομάκρυνση της άμυνας του Μακεδονικού και ο Μπακαγιόκο κάνει το 0-1.

6': Με κοντινό πλασέ του Κλοκίδη ο Μακεδονικός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1.

22': Γύρισμα του Λάκη κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

31': Μονοκόμματο σουτ του Δημητριάδη λίγο έξω από το δοκάρι του Γλύκου.

34': Καλό πλασέ του Ηλιάδη λίγο έξω από τα δοκάρια.

45': Κεφαλιά του Μπιζέρα, ασθενής απόκρουση του Κιουτσούκοφ, η μπάλα φτάνει στον Μπακαγιόκο που κάνει το 1-2.

50': Μακρινό σουτ του Μπαλάφα άουτ.

Μακεδονικός (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κουτσούκοφ, Μπουλγκαράς, Καλογιαννίδης, Κατσαρός (80' Μπαξεβάνος), Κλοκίδης (19' Tαρασιάδης), Παντελιάδης, Σαμαράς, Δημητριάδης, Σαμπιασβίλι (46' Καρακαλίδης), Κουλακιώτης, Σαρηγιαννίδης.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Γλύκος, Αραμπατζής, Μπιζέρα (74'Κοντρέρας) , Μάρκος Αντόνιο, Σνάουτσνερ, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Γεωργίου (56' Κωνσταντινίδης), Λάκης, Μπακαγιόκο,Αθανασιάδης (77' Μουσλίμοβιτς).

Φερνάντο Σάντος: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να δώσουμε περισσότερα. Δεν ήμασταν καλοί απέναντι σε μία ομάδα που ήταν καλή, μας πίεσε ψηλά, είχε καλή κυκλοφορία και μας προβλημάτισε". Σε ερώτηση για το αν δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε απάντησε κατηγορηματικά λέγοντας ότι: "Όσοι παίκτες είναι στον ΠΑΟΚ ή αξίζουν να είναι ή δεν αξίζουν". Κι όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τόνισε: "Αν δεν είναι έτοιμος ο Χαλκιάς θα παίξει ο Γλύκος τον οποίο και εμπιστευόμαστε. Για τον Γκαρσία θα δούμε αν και το ότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις μας προβληματίζει αφού δεν είναι καλό".
Παναγιώτης Γλύκος
: "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό να μας πίεσε και να φάνηκε ότι είναι μία καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί ενώ στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και πήραμε την πρόκριση που την θέλαμε τόσο πολύ. Σίγουρα από την αρχή ξέραμε ότι η ομάδα φέτος θα ήταν διαφορετική. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να καταλάβουμε μία καλή θέση και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο 12ος μας παίκτης και είναι πάντα στο πλευρό μας".
ΕΔΩ VIDEO - http://www.youtube.com/profile?user=kiriakostheos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00