30/7/08

photo N599



paok-oxyro - ΑΠΟ NOVA SPORT

Δημήτρης Δρόσος (πρόεδρος) ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Να ξανακάνουμε μεγάλο τον ΠΑΟΚ»

«Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία για να ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο». Αυτά ήταν τα λόγια του Δημήτρη Δρόσου μετά τις χθεσινές εξελίξεις που τον φέρνουν στην ηγεσία του συλλόγου. Την Δευτέρα άλλωστε αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης με τον κ. Δρόσο να αποκτά το 90% των μετοχών.

Δημήτρης Δρόσος, Νίκος Μπουντούρης και Γιώργος Μπαλογιάννης τοποθετήθηκαν για αυτή τη νέα προσπάθεια ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ανακοινώνοντας παράλληλα πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τη δύναμη που είχε παλιά. Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία για να τον ξανακάνουμε μεγάλο. Όλα θα γίνουν βάσει σχεδιασμού, διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα. Θα χρειαστούμε όλους δίπλα μας, κυρίως τον κόσμο. Βέβαια, οι φίλαθλοι θέλoυν να δουν πρώτα, για να κινητοποιηθούν. Κάναμε μια συμφωνία που ανοίγει ένα δρόμο με δύσκολη δουλειά. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τις υποσχέσεις σε πράξεις. Περιμένω οι φίλαθλοι να δείξουν πρώτα την αγάπη τους στην ομάδα και μετά σε μας» τόνισε ο νέος ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Μπουντούρης από την πλευρά του είπε πως «Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε την ομάδα όπως τη θέλουμε και τη ζήσαμε παλιά. Έναν ΠΑΟΚ μαχητικό, ανταγωνιστικό, που δεν παραδίδεται εύκολα. Ο κ. Δρόσος έχει όραμα. Είδα την προοπτική που ανοίγεται και γι΄ αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω. Η εξυγίανση του ΠΑΟΚ ξεκινά με την έλευση νέων προσώπων, που έχουν εμπειρία στο χώρο και έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα. Είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, σίγουρα θα κάνουμε και λάθη. Τα λάθη, όταν δεν είναι εκ του πονηρού, πολλές φορές είναι συγχωρητέα. Ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας».

Από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μιλώντας για την επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση του προπονητή «Η επιλογή του έγινε με καθαρά τεχνικά κριτήρια. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, που μπορεί να φτιάξει μια ομάδα από το μηδέν. Ο δικός μου ρόλος δεν είναι να καπελώνω τον προπονητή. Θα προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ».

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης που θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης τόνισε για το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στον «δικέφαλο του βορρά»: «Μας εμπιστεύθηκε ο κ. Δρόσος στο ξεκίνημα μιας νέας δύσκολης προσπάθειας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Δεν θα είμαστε αλάθητοι. Ό,τι θα κάνουμε, όμως, θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας, ο οποίος, είναι αλήθεια, κουράστηκε ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε να του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει». Τέλος αναφερόμενος στον Δημήτρη Δρόσο είπε πως «Με έπεισε ο κ. Δρόσος για την προσπάθεια που θα γίνει στην ομάδα. Είναι άνθρωπος ειλικρινής και με όραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...