28/7/08

photo N596






paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Φιλική νίκη ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1 - 2
Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 8.000 και πλέον οπαδούς του που κατέκλυσαν κάθε γωνία του Δημοτικού σταδίου της Κατερίνης, κέρδισε 2-1 τον Πιερικό χάρη σε δύο κεφαλιές του Ίβιτς. Η ομάδα είχε εξαιρετική κυκλοφορία στο παιχνίδι της , αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού της. Σίγουρα η προσθήκη παιχτών, που σήμερα έλειπαν, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της.
Ο απίστευτος κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε το γήπεδο του Πιερικού, Τούμπα !!!!!
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κωσταντινίδης, Αραμπατζής, Μελίσης, (Μαλεζάς), Κοντρέρας, Ηλιάδης, (Βερόν), Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, (Γεωργίου) Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Αθανασιάδης,( Αναστασάκος ).ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
21΄ Ο Αραμπατζής σεντράρει από δεξιά, ο Αθανασιάδης πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.
37΄ Ο Παντελής Κωσταντινίδης εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια, ο Μπαλάφας έπιασε το μονοκόματο σουτ, αλλά ο Τόλιος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.40΄ Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με έξυπνη κεφαλιά του Ίβιτς, ύστερα από καλοτραβηγμένο φάουλ του Κωσταντινίδη από τα αριστερά .
50΄ Σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει δύσκολα ο Τόλιος.55΄Μετά από οργανωμένη ενέργεια των παικτών του ΠΑΟΚ και συνεργασία των Βερόν, Κονσεϊσάο και Γεωργίου, ο τελευταίος σέντραρε και ο Ίβιτς με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έκανε μέσα σε αποθέωση το 2-0. Ήταν πραγματικά ένα καταπληκτικό γκολ.
78΄Ο Πιερικός μειώνει σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα και στα δύο δοκάρια…
Δηλώσεις Σάντος μετά τη λήξη του αγώνα στην Κατερίνη
"Δεν είμαστε ακόμη σε καλό επίπεδο. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα από κάποια άλλα. Θέλουμε να βελτιωθούμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Συναντήσαμε απόψε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα που έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα καλό παιχνίδι".
Τέλος, ο κ. Σάντος, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται μια ακόμη μεταγραφή, για την θέση του αριστερού μπακ.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως το παιχνίδι έληξε στο 88ο λεπτό, καθώς οι οπαδοί της ομάδας δεν άντεξαν να περιμένουν μέχρι το τελικό σφύριγμα του Σταυρίδη και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου