8/7/08

photo N569



paok-oxyro - ΑΠΟ PAOK FC
Η υποδοχή των φίλων του ΠΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας στο Ντίσελντορφ
Το πρωί στις 9:50 αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ με προορισμό το αεροδρόμιο του Dusseldorf και από εκεί οδικώς μετά από μιάμιση ώρα στο προπονητικό κέντρο Golden Tulip του Doorwerth...
Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κυριακίδης, Γλύκος, Ρίζος, Contreras, Μελίσσης, Αραμπατζής, Sznaucner, Γεωργίου, Κωνσταντινίδης, Veron, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Βαγγελής, Conceicao, Λάκης, Vierinha, Bakayoko, Αναστασάκος, Αθανασιάδης.
Μετά το μεσημεριανό γεύμα και ολιγόωρη ξεκούραση, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα. Ο μόνος που δεν προπονείται είναι ο Παναγιώτης Γλύκος. Η Θερμοκρασία στο Doorwerth κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς κελσίου και οι εγκαταστάσεις χαρακτηρίζονται ιδανικές.
Προπονήσεις:
Πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο του Doorwerth.
Tο πρόγραμμα περιείχε πιεστικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. H προπόνηση διήρκησε μιάμιση ώρα.
Στην τακτική αφιερώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Fernando Santos μίλησε στους παίκτες για μία ώρα πριν την προπόνηση και ζήτησε μετά από αυτούς να εφαρμόσουν αυτά που συζητήθηκαν. Η συζήτηση αφορούσε το ομαδικό pressing και την κατοχή της μπάλας. Η προπόνηση διήρκησε μιάμιση ώρα και διεξήχθη υπό δυνατή βροχή.
Στις προπονήσεις σήμερα δοκιμάζεται ο 19χρονος (23/01/89) Daniel Hernan Falco ο οποίος έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Independiente kai River Plate και το 2006 έκανε ένα πέρασμα απο την Eυρωπη με την φανέλα της Lleida.
Mετά την προπόνηση ακολουθεί γεύμα και έπειτα ακολουθεί ομιλία του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου