16/7/08

photo N581




paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania

ΓΛΥΚΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟ ΜΕ 1-0 & ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

Πόρτο-ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μελίσσης, Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Βερόν, Μπαλάφας, Ίβιτς, Μπακαγιόκο, Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια

ΠΟΡΤΟ: Νούνο, Φουτσίλε, Μπρούνο Άλβες, Στεπάνοφ, Μπενίτεθ, Λούτσο Γκονζάλες, Μπολάτι, Μεϊρέλες, Μαριάνο Γκονζάλες, Λισάντρο Λόπες, Κριστιάν Ροντρίγκεζ.

Παρών ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά και περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι της ομάδας.

Σάντος: "Να πεισμώνουμε..."
"Κάποια στοιχεία που είδαμε και βάλαμε κάποια πράγματα της προπόνησης μέσα στον αγώνα. Υπήρχαν κάποια πράγματα που κάναμε αρκετά καλά. Θα πρέπει όμως να βελτιώσουμε αρκετά. Θα πρέπει να είμαστε μια ομάδα που σε 90΄ θα σέβεται τον αντίπαλό της αλλά θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Γενικά το τεστ ήταν θετικό", ήταν το πρώτο σχόλιο του Φερνάντο Σάντος.Σε ερώτηση για το τι του άρεσε από την ομάδα του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Η οργάνωση της ομάδας και ο τρόπος στην κατοχή της μπάλας παρά το ότι η Πόρτο ήταν πιεστική. Παρά το ότι δεχθήκαμε γκολ τόσο νωρίς παραμείναμε ψύχραιμοι και ψάχναμε τις φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Από εκεί και πέρα κάποια άλλα πράγματα που δεν πήγανε καλά έχουμε ενάμιση μήνα για να τα διορθώσουμε. Φυσικά κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Αν ήταν όλα τέλεια κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Είμαστε στο 40% και θα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη".

Για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: "Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ήμασταν λίγο πιο κουρασμένοι σε σχέση με την Πόρτο της οποίας ο προπονητής έκανε τόσες αλλαγές στο ξεκίνημά της. Από εκεί και πέρα εγώ ήθελα να δω την δική μου ομάδα πόσο αντέχει. Ήμασταν σίγουροι ότι η κούραση θα ερχόταν. Μετά το ημίχρονο είχαμε δικαίωμα μόνο για τρεις αλλαγές. Επέλεξα να διατηρήσω την ίδια ομάδα για μεγαλύτερο διάστημα για να βγάλω κάποια συμπεράσματα".

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι λείπει την στιγμή αυτή από την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του απαντώντας: "Αυτό που ίσως μας λείπει σε κάποιες φάσεις είναι λίγο περισσότερο πάθος και η επιθετικότητα. Να πηγαίνουμε δυνατά πάνω στην φάση και να είμαστε εδώ και να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι. Είδαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή του παιχνιδιού με το γκολ που δεχθήκαμε. Είναι μυαλό και νοοτροπία. Να εξαλείψουμε το να τα παρατάμε τελείως και να κατεβάζουμε τα χέρια.
Ακόμα και αν κάνουμε κάποιο λάθος να πεισμώνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτά είναι στοιχεία που θέλουμε να εξαλείψουμε
", ενώ για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε: "Το γεγονός είναι ότι χάσαμε με 1-0".

Τέλος για το πόσο διαφορετική θεωρεί ότι είναι η ομάδα του σε σχέση με πέρσι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Δεν με ενδιαφέρει ο περασμένος χρόνος. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο 40% και θα πρέπει να φθάσουμε 85%-90%".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -