25/7/08

photo N592



paok-oxyro - ΑΠΟ PAOK VOLLEY
Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με τον Στήβ Κέιρ
Παίκτης του ΠΑΟΚ ειναι και επίσημα ο Στηβ Κέιρ. Ο Αυστραλός ακραίος συμφώνησε σε ολα με τη διοίκηση του ΤΑΠ και ετσι θα φορέσει τη φανέλλα του "Δικεφάλου" για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Κέιρ ειναι αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας και αποτέλεσε τη επιλογή του Δεληκώστα υστερα απο μια διαδικασία αρκετων ημερών. Με τη απόκτηση του Κέιρ ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για εναν ακόμη κεντρικό αθλητή και εναν Εληνα ακραίο.
Τι εγραψε ο Αθλητικός Τύπος για τον Στήβ Κέιρ
Το σύνολο του αθλητικού τύπου της Ελλάδας χαιρέτησε με ευμενή σχόλια την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον αρχηγό της εθνικής Αυστραλίας Στηβ Κέιρ. Ιδού οι αναφορές του αθλητικού τύπου για την μεταγραφή αυτή:
METROSPORT: "Στα ασπρόμαυρα ο Κέιρ. Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίστηκε χθές με τη απόκτηση του Αυστραλού Στηβ Κέιρ"
.SPORTDAY: " Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ. Η βασική διαφορά του φετεινού ΠΑΟΚ σε σχέση με τον περσινό, ειναι οτι αυτη την φορά δεν περιορίζεται στη επιθυμία των μεταγραφών, αλλά προχωράει στη πραγματοποίηση τους".
GOAL:"Ενισχύεται ο ΠΑΟΚ. Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Στηβ Κέιρ. Ο Αυστραλός διεθνής με πάνω απο 200 συμμετοχές στη εθνική Αυστραλίας, ειπε το ναί και ανακούφισε τον Κώστα Δεληκώστα".
exedrasports: " Νέα μεταγραφή για την ομάδα βόλλει του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος απέκτησε τον σπουδαίο Αυστραλό διεθνή ακραίο Στηβ Κέιρ".
Δύο ακόμη παίκτες και τέλος οι μεταγραφές...
Σύμφωνα με τα οσα διαρέουν απο το περιβάλον της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, θα γίνουν προσπάθειες για δυο ακόμη παίκτες. Εναν Ελληνα ακραίο αθλητή και εναν κεντρικό. Για το θέμα του κεντρικού ο "Δικέφαλος" θα περιμένει να δεί τι γίνεται στο μέτωπο της Ιταλίας και απο αυτούς που δεν θα κλείσουν συμβόλαια με Ιταλικές ομάδες θα κάνει τη επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...