25/7/08

photo N593



paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Η ζήλια να ήταν ψώρα…
Κακόμοιροι, μίζεροι, γκρινιάρηδες, Κασσάνδρες, πιανόλες, οι απ’ την απ’ έξω, βλαχο-οπαδοί, καναπεδάκιδες κριτές των πάντων, πουθενάδες, μηδενιστές, ρουφιάνοι, σαμποτέρ, αγάμητοι, άχρηστοι, οι δεν έχω δώσει φράγκο για τον ΠΑΟΚ, αυτοί με το κοντέρ των χμ των εκδρομών τους να γράφει 0χμ. μπορείτε πλέον να ΦΑΤΕ έναν κουβά ΓΕΜΑΤΟ σκατά και να ηρεμήσετε.
Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν έχω ακούσει κόσμο και κοσμάκη να κριτικάρει τον Ζαγόρ και την διοίκηση, να κράζει για τις μαζικές απομακρύνσεις παικτών κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών του καλοκαιριού. Να φωνάζει για την δήθεν κωλυσιεργία και τον ερχομό νέων παιχτών, να διαμαρτύρεται για το όριο ηλικίας των παιχτών, να αμφισβητεί τους πρώτους παίχτες που ήρθαν στην ΤΟΥΜΠΑ χωρίς να τους έχει δει για την νέα σεζόν. Με λίγα λόγια αρκετοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να καταρρακώσουν και να υποβαθμίσουν τις αξιόλογες προσπάθειες που έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παρουσιάσει έναν καλύτερο ΠΑΟΚ την σεζόν 2008-09.
Σήμερα 25/07/08 και αφού έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟΚ, μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό για τα έργα της σημερινής μας διοίκησης.
-Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στην Ν. Μεσημβρία
-Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σπάει τα ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας
-Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει ποδοσφαιριστές όπως ο Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Βερόν,
Βιερίνα, Μπακαγίοκο, ανανεωμένος Κονσεησάο, Χαλκιάς, Ιβιτς, Μαρκος Αντόνιο και ο ερχομός του Πάμπλο Γκαρσία. Ας μην ξεχνάμε επίσης τον Αναστασάκο πρώτο σκόρερ στην Β’ εθνική.
-Πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά στα τμήματα υποδομής.
-Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μην χρωστάει στους ποδοσφαιριστές του ούτε ένα ευρώ, ενώ άλλες χρονιές το φέσι ήταν σήμα κατατεθέν στην ΠΑΕ.
- Οι οφειλές προς τρίτους έχουν μειωθεί κατά πολύ.
-Οι οικονομικές συμφωνίες για χορηγίες ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Αυτά και άλλα πολλά είναι γεγονότα που συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και όχι φανφάρες για να χαϊδέψουμε τα αυτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ. Καλό είναι λοιπόν όσοι δεν έχουν αγαθές βλέψεις για τον ΠΑΟΚ μας να κάνουν τουμπεκί και να αράξουν στην γωνιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...