29/7/08

photo N597



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Στο Χαντ μπολ στόχος το πρωτάθλημα! Φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Η ομάδαρα μας στο χαντ μπολ έχει βάλει τις απαραίτητες βάσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται σ’ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι μεταγραφικές κινήσεις τις ομάδας αποδεικνύουν τον μακροπρόθεσμο στόχο. Να φτιάξουμε ισχυρό σύνολο που θα αντέξει στο χρόνο, ώστε να διεκδικεί τίτλους.
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των Ευαγγελίδη (21 ετών, αριστερός ίντερ), Ναουμίδη (24 ετών, πλέι μέϊκερ) και Γουργούμη. Έπειτα από την υπογραφή των τριών, φτάσαμε τις επτά συνολικά μεταγραφές και έπεται συνέχεια. Στόχος είναι η απόκτηση ενός ξένου δεξιού ίντερ και ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του αριστερού διεθνούς εξτρέμ, Δημήτρη Τσακίρη.
ΣΤΟΧΟΣ TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Με το πέρας των υπογραφών, τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ δήλωσαν: Ευαγγελίδης «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και στόχος μας φέτος δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο πλην της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Φέτος η ομάδα είναι πιο οργανωμένη από ποτέ. Γνωρίζω πολύ καλά τους συμπαίχτες μου, το κλίμα είναι εξαιρετικό και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν.» Ο Κώστας Γουργούμης δήλωσε «Πήγα σε μια μεγάλη ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την κατάκτηση ενός τροπαίου που λείπει από την ομάδα και για διάκριση στην Ευρώπη. Θέλω μαζί με τον Γιώργο Κότσιφα να αποτελέσουμε ένα δυνατό δίδυμο στο τέρμα στην Α1 Ανδρών. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική. Γνωρίζω από κοντά τον προπονητή Στέλιο Σεϊκερίδη, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο, ιδιαίτερα με το νέο σύστημα.» Τέλος, ο Ναουμίδης δήλωσε: «Η ομάδα κάνει πολύ καλές κινήσεις. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα. Στόχος μας είναι μόνο η κορυφή.
Οι κινήσεις στο τμήμα χαντ μπολ είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικές για όσους γνωρίζουν τα δεδομένα και τις καταστάσεις του αθλήματος. Θα σας παρακαλούσα θερμά να στηρίξετε το τμήμα γιατί είναι έτοιμο να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί παντού και η αρχή έγινε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις γυναίκες μας, συνεχίστηκε με την απίστευτη μεταγραφική μεθοδικότητα στο Βόλεϊ και εκτοξεύτηκε με τις κινήσεις στο χαντ μπολ. Για την ΠΑΕ τα λέμε κάθε μέρα, μας έχουν τρελάνει εκεί. Απομένει να ορθοποδήσει το μπάσκετ και μετά…
ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου