28/7/08

photo N595



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Ηρθε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε!!!!
Η φανέλα με το νούμερο 11 βρήκε κάτοχο ….
Έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 3:45 μ.μ ο νεοαποκτηθείς Βόσνιος επιθετικός Ζλάταν Μουσλίμοβιτς .
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από εκατοντάδες φιλάθλους που παρά την ακατάλληλη ώρα άφιξης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα με τα καπνογόνα, τα συνθήματα και τα βεγγαλικά.
Ο Βόσνιος έφτασε στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον Ζήση Βρύζα και έμεινε έκπληκτος από το θέαμα που αντίκρισε. Αμέσως έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της ομάδας που προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και να τον δουν από κοντά. Εκ μέρους της διοίκησης τον υποδέχτηκαν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης.
Το σύνθημα Ζλάταν Ζλάταν οέ οέ οέ δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου την ώρα που ο Ζλάταν πέρασε την πύλη εισόδου και πλησίασε τον κόσμο.
Στις πρώτες δηλώσεις είπε ότι ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία σε αυτήν του Ζήση Βρύζα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο.
Ο Ζλάταν δήλωσε ότι θυμόταν τον κόσμο του ΠΑΟΚ από τα δύο ματς που έπαιξε το 2000 εναντίον της Ουντινέζε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τότε είχε εντυπωσιαστεί από την παρουσία μας και στα δυο ματς, και στο Φρίουλι και στην Τούμπα. Βλέποντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ στις κερκίδες, κατάλαβε αμέσως ότι είναι πολύ περισσότερος από αυτόν της ιταλικής ομάδας.
Ο Μουσλίμοβιτς εμφανίστηκε με κόκκινο καπέλο και κασκόλ του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις, μεταξύ άλλων, είπε και τα εξής: "Έμαθα και από τον Ζήση Βρύζα πως θα ζήσω κάτι πρωτόγνωρο στον ΠΑΟΚ, που είναι μια μεγάλη ομάδα και διαθέτει οπαδούς που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο. Είναι σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά, πως είναι μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και μπορώ να υποσχεθώ πως θα φτιάξουμε μια ομάδα για μεγάλα πράγματα."
Ο παίκτης βρέθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής , γνωρίστηκε με μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ και
φυσικά δεν γλίτωσε από «τα νύχια» του Σάντος..
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει οτι συμφώνησε με την Atalanta για την αγορά των δικαιωμάτων του Zlatan Muslimovic. Ο διεθνής βόσνιος επιθετικός ήρθε το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον μανατζέρ του Michel Mazen Moussalli και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -