15/7/08

photo N577



paok-oxyro - ΑΠΟ PAOK FC
ΠΑΟΚ- Τοπ Ος 1-0
Άλλη μια φιλική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο κατά σειρά φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με αντίπαλο αυτή τη φορά μια αρκετά καλή ομάδα από το πρωτάθλημα Β' Εθνικής της Ολλανδίας. Με καλή ισορροπία σε όλες τις γραμμές, η ομάδα του Fernando Santos επέβαλε το ρυθμό της και επικράτησε με 0-1. Προηγουμένως ο διαιτητής του αγώνα κόντεψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα αποβάλλοντας τον Παντελή Κωνσταντινίδη στο 36' με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη 15 λεπτά νωρίτερα για διαμαρτυρία!). Στο 51' απέβαλε και τον Jacobs της Top Oss που υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Ηλιάδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Bakayoko για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Στο παιχνίδι δοκιμάστηκε ο ταλός αριστερός μπακ Mauricio Giuseppe ο οποίος έφτασε γι αυτό το λόγο στην Ολλανδία. Δεν αγωνίστηκε ο Βαγγελής λόγω τενοντίτιδας, όπως και οι Λάκης, Μελίσσης που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Το πρωί είχε προηγηθεί προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
O ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους:
Ρίζο, Sznaucner (58' Conceicao), Giuseppe (45' Γεωργίου), Marco Antonio (45' Contreras), Μαλεζά, Ηλιάδη (65' Veron), Falco (45' Μπαλάφας), Bakayoko (60' Ivic), Vierinha (60' Αθανασιάδης), Αναστασάκο (45' Αραμπατζής), Κωνσταντινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...