10/7/08

photo N571



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
Μήπως ήρθε η ώρα να παίξουμε… ΜΠΑΛΑΡΑ;
Μεταγραφές: Πρώτα ελέγχουμε το πώς θα ξεπληρώσουμε τα χρέη, μετά κανονίζουμε για την ενίσχυση του ρόστερ. Έφυγε ο Χριστοδουλόπουλος (που έτσι κι αλλιώς δεν απέδιδε, ούτε είχε σκοπό να παίξει καλά). Έφυγε και ο Ντάνι που έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα. Έφυγε πρόπερσι και ο Σικαμπάλα, ήρθε όμως η αποζημίωση. Έφυγε και η τελευταία αμφιβολία για την αλλαγή που γίνεται στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Τώρα προχωρούμε και στις μεταγραφές. Και να τις βλέπουμε με ευελιξία, δεν είναι μεταγραφές τα νέα συμβόλαια, είναι οι νέοι παίκτες που θα παίξουν στο γήπεδο! Είναι ο Αραμπατζής, ο Veron, ο Αθανασιάδης, ο Conceicao. Τον 12ο παίκτη (λαό) τον πήραμε πάλι πέρυσι, απλά φέτος θα είναι σίγουρα καλύτερος...
Προσπάθεια: Τη βλέπουμε στην Πράξη και μας αρέσει. Από λόγια χορτάσαμε, τώρα βλέπουμε και έργα... Να πω για το Προπονητικό κέντρο; Καλή μαγκιά! Ή τώρα ή ποτέ! Μήπως Περιμένατε να ξεχρεώσουμε σε 10 χρόνια; Μόνοι μας μάγκες!!!! Δεν έχουμε την εύνοια της Πολιτείας όπως τα πράσινα αγόρια του Βοτανικού, παλιό το νέο. Θέλουμε να δούμε όμως και Προσπάθεια από τους παίκτες. Να είναι Παλικάρια, γιατί είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Θα χαλαστώ πολύ αν το φωνάξουμε και φέτος.
Αρχισαν (τα όργανα): Κάποιες κιτρινοφυλλάδες (δεν αναφέρομαι στον άρη, αλλά στον κίτρινο τύπο με τα διαχρονικά αντιπαοκτσήδικα αισθήματα) έχουν ξεφύγει τελείως. Πέρυσι αμφισβητούσαν το Ζαγοράκη αν θα μπορούσε να αντέξει στην πίεση ως πρόεδρος. Αφού άφησαν τον Τεό, έπιασαν έκραζαν τον Σάντος, λες και εξαιτίας του δεν έρχεται ο Μουρίνιο στον ΠΑΟΚ. Φέτος δεν τους αρέσει το προπονητικό κέντρο (το διάβαζα και δεν το πίστευα), δεν τους αρέσουν και οι παίκτες! Ευτυχώς, δεν τους διαλέγετε ούτε εσείς (δείτε παρακάτω το «Ρ») ούτε εγώ. Επίσης ευτυχώς, εσείς δεν τους πληρώνετε, εγώ όμως ναι. Και άλλοι 15.000 οπαδοί. Και οι οικογένειές τους. Και οι μέτοχοι από όλο τον κόσμο!! Και μας ΑΡΕΣΕΙ πολύ. Έχουμε και το δικαίωμα να απαιτήσουμε στο μερίδιο που μας αναλογεί. Εσείς όμως; Μήπως ακόμη πηγαίνετε στο γήπεδο με διαπιστεύσεις και προσκλήσεις; Σε λίγο κι εκεί διαρκείας θα χρειάζεται!
Λαός: 28.701 σε κάθε παιχνίδι. Αν όχι τόσο, εκεί κοντά θα είμαστε. Όχι για να σας τρελαίνουμε, αλλά για την πάρτη μας. Πλέον μιλάμε ανοικτά με αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον του ΠΑΟΚ. Απόψεις υπάρχουν διάφορες και πάντα θα υπάρχουν για κάθε θέμα που απασχολεί την ομάδα μας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και θα πατήσουμε κάτω όποιον προσπαθήσει να μας παίξει βρώμικα. Λελέβω σας!
Αφήσαμε πίσω το άσχημο παρελθόν. Όσοι από την Αθήνα έτριβαν τα χέρια τους για ξεπούλημα του Χριστοδουλόπουλου ατύχησαν. Με τον Φερνάντεζ μια από τα ίδια. Από την αρχή το ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος: «Ναι μεν πουλάμε, αλλά δεν ξεπουλάμε». Καλομάθατε εκεί κάτω, έτσι; Και γράψτε όσο θέλετε για τον Αραμπατζή, το Μελίσση, τον Ηλιάδη. Και από το χειμώνα θα πείτε για τον Αθανασιάδη για να μας χαλάσετε την παρέα. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ! Είναι μαγκιά να παίζεις σε ένα σύγχρονο ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ με ΥΠΟΔΟΜΗ! Έναν ΠΑΟΚ που ανατρέπει όλους τους νόμους της αθλητικής εντροπίας και βγάζει ενέργεια μέσα από τα σπλάχνα του. Η αρρώστια έφυγε και μέρα με τη μέρα δυναμώνουμε σε κάθε επίπεδο. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου αυτή η δύναμη να φανεί και στο χορτάρι!
Ραδιοχούλιγκανς (Επίσης ταιριάζει και το PES)!!! Ακούω διάφορες απόψεις στα τηλέφωνα που ταλαιπωρούν τους παραγωγούς στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, ειδικά τα πρωινά. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ελάχιστοι μιλούν με επιχειρήματα και γνώσεις – γιατί χρειάζονται και τα 2. Οι περισσότεροι πετάνε κάτι μαργαριτάρια σαν αυτά που κατά καιρούς συναντούμε στα internet-ικά fora (και όχι forums). ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ η κυρίαρχη ενασχόληση των Ραδιοχούλιγκανς είναι το PES (Pro Evolution Soccer). Δεν εξηγείται διαφορετικά το πως περνούν την ώρα τους! Στη θάλασσα δεν πηγαίνουν (δεν ακούμε κύμα και φασαρία στα τηλέφωνα), δουλειά δεν πηγαίνουν (ακούγονται πολύ άνετοι), τα σχολεία είναι κλειστά. Με τον καύσωνα λοιπόν τα joystick έχουν πάρει φωτιά και διαμορφώνουμε απόψεις του τύπου: «Ο Χ επιθετικός είναι χασογκόλης, δεν τα καρφώνει όπως ο Ronaldo και ο Drogba». Στο PES εννοείς αδερφέ... Δε νιώθεις! Διαφωνείς; Τότε η μνήμη σου περιορίζεται σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους. Δες πέρσι και πρόπερσι πόσο ήταν τα συμβόλαια (και τα γκολ) των σέντερ φορ μας και μετά έλα να μου πεις. Ναι, το είπαμε... δε θυμάσαι!
Αητέ αητέ δικέφαλε! Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!! Η ομάδα είναι έτοιμη να ανέβει. Ίσως να μην πετάξει ακόμη. Έχει όμως πλέον τις βάσεις για να το κάνει. Ο κόσμος είναι κοντά. Πέρυσι τέτοιο καιρό ανησυχούσαμε για την κατάπτωση της εγγυητικής, φέτος λέμε για καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έξοδο στο UEFA, κύπελλο. Θα χρησιμοποιήσω την ατάκα ενός φίλου μου: «Αρκεί να μην πονέσουν τα μάτια μας». Άσπρο είναι το ένα από τα δύο χρώματά μας και θέλουμε να το δούμε φέτος μπροστά μας, αρκετά μαυρίσαμε πέρυσι…
Το σίγουρο είναι ότι ΚΑΤΙ έχει αλλάξει, ΚΑΤΙ που δεν είχαμε παλιότερα!
Με ΠΑΟΚτσήδικη τιμή,
Kamatero_4
PAOKmania Admin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου