28/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.146







Super League 25η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 25η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ πήρε διπλό στις Σέρρες, επικρατώντας με 0-2 του Πανσερραϊκού ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ότο, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στερήθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι την παρουσία σημαντικών παικτών, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Δικέφαλο να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ (γνωστή και ως χάρτινη).

Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ελάχιστες οι καλές στιγμές της στο παιχνίδι και άξια αναφοράς τα δύο σουτ του Κωνσταντέλια στο 6' και στο 27' (η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Χοβάν). Ο ΠΑΟΚ πάντως βρήκε δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κωνσταντέλιας με πλασέ έγραψε το 0-1.

Λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, ο Ζίβκοβιτς σταμάτησε το σουτ του επικίνδυνου Ουάρντα και στο 62΄ο Χοβάν απέκρουσε το σουτ του Ντεσπόντοφ. Στο 69' ο Μορέιρα είδε την 2η κίτρινη και αποβλήθηκε, ενώ στο 78' ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ντεσπόντοφ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Δεληγιαννίδης είδε απευθείας κόκκινη για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τάισον, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-2 στο 90' με αυτογκόλ του Πεταυράκη, μετά από γύρισμα του Ράφα Σοάρες.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (24΄ Μπέργκστρομ), Πεταυράκης, Οικονόμου (65΄ Στάικος), Μορέιρα, Πηλέας (65΄ Σοφιανός), Ντάνκερλουϊ, Ουάρντα, Γούλερι (75΄ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73΄ Σοάρες), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (90΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (62΄ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (62΄ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (73΄ Τόμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....