3/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.118


Μπάσκετ Γυναικών 14η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ -95-44

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 95-44. 

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική πεντάδα τις: Ουόκερ, Κιλαζίδου, Τζόουνς, Μυλωνάκη και Ράις. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε «μουδιασμένα», επιτρέποντας στις γηπεδούχες να πάρουν διψήφια διαφορά στα πρώτα λεπτά, 16-6. Εκείνη διατηρήθηκε έως το τελικό 20-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τις «ασπρόμαυρες» να προσπαθούν να μειώσουν την διαφορά, ωστόσο αυτό δεν έγινε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το τελικό σκορ του ημιχρόνου να είναι 42-25. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγγελος Αγγελίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, δίνοντας πολύτιμο χρόνο στις νεαρότερες παίκτριες, μένοντας πιστός στο δόγμα του Δικεφάλου για την συλλογή πολύτιμων εμπειριών της νέας γενιάς αθλητριών. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 95-44, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco να στρέφουν το βλέμμα τους στην απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό. 

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό, εκτός έδρας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1. 

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Γουόκερ 11, Κιλαζίδου 1, Ράις 6, Τόλη, Κουμαντσιώτου 4, Πολυμέρου, Μυλωνάκη 5(1), Μιχαηλίδου 2, Σταματάκη 4, Τζόουνς 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....