18/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.135













Ποδόσφαιρο Γυναικών 16η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - ΑΟ ΡΕΑ -2-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στους Νέους Επιβάτες με 2-0 του ΑΟ ΡΕΑ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Μήτκου, Γκούνη, Φεραντάντς, Κοσκερίδου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Ακίντα, Γιαννακά και Χέλμβαλ.

Κυριαρχικός ήταν ο Δικέφαλος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, και προσπαθώντας να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμύνονταν μαζικά, και προσπαθούσε να βγει στην... κόντρα. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ Morris κατέγραψε δύο τελικές με Βαρδαλή και Στράντζαλη, δείχνοντας τις διαθέσεις του από νωρίς. 

Στο 24ο λεπτό, η Μήτκου, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και σέντρα, βρήκε την Χέλμβαλ η οποία με κίνηση κλασικού σέντερ φορ, βγήκε στο πρώτο δοκάρι και με πολύ όμορφη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Στο 37ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη τέθηκε εκτός παιχνιδιού, καθώς μετά από σύγκρουση με την Χατζηγιαννίδου, χτύπησε στη μύτη, με την Γιοβάνη να περνά στην θέση της. 

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να είναι διαρκώς στην επίθεση, δημιουργώντας συνεχώς προϋποθέσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 1-0, με τις «ασπρόμαυρες» να κάνουν μία πολύ καλή εμφάνιση. 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ Morris να είναι συνέχεια στην επίθεση, έχοντας εξαιρετική λειτουργία στις προϋποθέσεις κόντρα του αντιπάλου, έχοντας πολύ καλές τοποθετήσεις, οι οποίες δεν επέτρεψαν στις παίκτριες της ΡΕΑ να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή. 

Στο 70ο λεπτό, η Βαρδαλή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το 2-0, πετυχαίνοντας το προσωπικό 100ο της τέρμα, γράφοντας ιστορία στους Νέους Επιβάτες. 

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Δικέφαλος είχε τις στιγμές του να... ανοίξει περισσότερο την διαφορά των τερμάτων, έχοντας καλές στιγμές απέναντι στην αντίπαλη εστία. Οι συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού, έριξαν κατακόρυφα τον ρυθμό του αγώνα, με το τελικό 2-0 να δίνει την 16η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ Morris.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στην Καστοριά, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Μήτκου, Γκούνη, Φεραντάντς, Κοσκερίδου (57' Παπαδοπούλου), Στράντζαλη (82' Κιουρεξίδου), Χαλατσογιάννη (37' Γιοβάνη), Βαρδαλή (82' Αργυρίου), Ακίντα (82' Τζούρτζεβιτς), Γιαννακά, Χέλμβαλ.

Ποδόσφαιρο Σάλας 15η αγωνιστική 

Θρακομακεδόνες - ΠΑΟΚ -3-3

Ισόπαλος 3-3, αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ mαteco κόντρα στους Θρακομακεδόνες, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για το τρίποντο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που άνοιξε πρώτος το σκορ, με γκολ του Τζακίδη, 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Χαρπίδη να βάζει και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ mαteco, 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Ίδια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να είναι... φτωχό επιθετικά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, με τον ΠΑΟΚ mαteco με γκολ του Σαραπτσή να παίρνει και πάλι το προβάδισμα, 2-3. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, και ενώ ο Δικέφαλος προηγούταν στο σκορ με 2-3, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης, 3-3, με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στο Καρπενήσι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Αμαλίδης, Τζακίδης 1, Χαρπίδης 1, Λιώνης, Κεφαλίδης, Σαραπτσής 1, Λαμπριανίδης, Μαυρίδης, Αναστασιάδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....