15/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.132











1ος Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός -0-1

Για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα με 0-1 από τον Παναθηναϊκό ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Ότο, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον…

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συνέχισε το ροτέισον. Η αθηναϊκή ομάδα μπήκε καλύτερα στο ματς, κυκλοφόρησε στο ξεκίνημα του ματς την μπάλα, με τους παίκτες μας να δυσκολεύονται να την κρατήσουν όταν την είχαν στην κατοχή τους.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ΠΑΟΚ ανέβαζε στροφές και στο 13’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Ντεσπόντοφ, όταν μετά από σέντρα σουτ του Ζίβκοβτς, ο Κίριλ δεν πρόλαβε την μπάλα με την προβολή που έκανε και ενώ ο Ντραγκόφσκι ήταν εξουδετερωμένος!

Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας έπεσε στα πόδια του Μπράντον και έκοψε την κάθετη του Ζίβκοβιτς, που ήταν λίγο πιο δυνατή από όσο έπρεπε.

Στο 21’ ο Ντραγκόφσκι σταμάτησε εξ επαφής το πλασέ του Μπράντον, σώζοντας την ομάδα του από την παραβίαση της εστίας της! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 42’ για να γίνει ξανά απειλητικός ο ΠΑΟΚ, όταν σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Μπράντον από καλή θέση σούταρε άουτ!

Στο 53’ μετά από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά, ο Μπερνάρ πήρε την κεφαλιά, ο Κοτάρσκι απέκρουσε, αλλά ο Σπόραρ από κοντά σκόραρε.

Ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τους Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ και αργότερα τους Σαμάτα, Οζντόεφ σε μια προσπάθειά του να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Στο 75’ ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Σαμάτα και στο 80’ είδαν την κόκκινη κάρτα σε μια αψιμαχία τους οι Τάισον – Μπακασέτας, με τον τελευταίο να κάνει και πάλι φτηνό θέατρο!

Στο 93’ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ του Μεϊτέ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντραγκόφσκι, με την μπάλα να έχει αλλάξει νωρίτερα πορεία, καθώς βρήκε σε παίκτη της αθηναϊκής ομάδας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (77’ Οζντόεφ), Τσιγγάρας (64’ Μεϊτέ), Αν. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (64’ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (64’ Τάισον), Μπράντον (72’ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (87’ Βαγιαννίδης), Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ (87’ Χουάνκαρ), Τσέριν (87’ Σένκεφελντ), Παλάσιος (69’ Μαντσίνι), Σπόραρ (74’ Ζέκα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....