11/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.129












Super League 22η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αεκ -1-1

Για την 22η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την χάρτινη στην Τούμπα ...

Στην άδεια -για τελευταία φορά- Τούμπα, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κεντζιόραμ Κουλεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Στο πρώτο 45λεπτο έλειψαν οι επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα διαρκές πρέσινγκ, με την αθηναϊκή ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά ουσιαστικά ήταν ακίνδυνη.

Την καλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ την έχασε στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μεϊτέ, όταν μπήκε δυναμικά στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά το σουτ του από πλάγια θέση και δύσκολη γωνία, το απέκρουσε ο Στάνκοβιτς.

Με την έναρξη της επανάληψης η αθηναϊκή ομάδα βρήκε γκολ στην κόντρα με τον Ελίασον που εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Γκαρσία και με ένα κάπως περίεργο σουτ έκανε το 0-1.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, με τις αλλαγές του Λουτσέσκου να συμβάλλουν σε αυτό. Στο 81' το σουτ του Ντεσπόντοφ σταμάτησε στο δοκάρι του Στάνκοβιτς που έμεινε άγαλμα στη φάση, για να έρθει στο 89' η ισοφάριση με τον Κεντζιόρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον.  

Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος και την ομάδα να έχει να δώσει στο δεκαήμερο που ακολουθεί παιχνίδια με Παναθηναϊκό (Κύπελλο εντός), Ολυμπιακό (εντός) και Παναθηναϊκό (Κύπελλο εκτός).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (76' Γιόνι), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (72' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (59' Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (76' Τόμας).

Αεκ: Στάνκοβιτς, Ρότα (82' Λιούμπιτσιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (73' Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (82' Ζίνι), Τσούμπερ (82' Αραούχο), Γκαρσία (73' Πόνσε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...