18/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.137















23η αγωνιστική, Super League

ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ -1-4

Για την 23η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό με 1-4...

Σε μια σχεδόν γεμάτη Τούμπα, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ κακό πρώτο μισάωρο στο ματς, ήταν άτολμος, με αρκετά λάθη, ενώ συχνά δεν έβρισκε λύση στην πίεση ψηλά των φιλοξενούμενων. Στο 28' μάλιστα ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Ναβάρο, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας κοιμήθηκε, όμως παρά το ότι η φάση ελέγχθηκε από το VAR υπάρχει η υποψία οφ σάιντ!

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σχετικά γρήγορα και στο 39' έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντεσπόντοφ, ανεβάζοντας την πίεση και στην εκπνοή του ημιχρόνου χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Μουργκ για να γυρίσει το ματς! Η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ...

Στο 54' ο Ποτένσε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-2 με την αδράνεια της άμυνάς μας να είναι παροιμιώδης σε αυτήν τη φάση! Στο 61' χάθηκε τεράστια  ευκαιρία από τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος ολομόναχος με τον Πασχαλάκη σούταρε απελπιστικά άουτ!

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ισοφάριση έχοντας ανέβει πολλά μέτρα στο γήπεδο, δημιουργήθηκαν κενοί χώροι στην άμυνά μας και οι παίκτες του Ολυμπιακού τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, σκοράροντας άλλα δύο γκολ με τον Ελ Κααμπί στο 83' και στο 90'.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε (Ότο 72’), Οζντόεφ, Μεϊτέ (Σβαμπ 72’), Κωνσταντέλιας (Τζίμας 86’), Μουργκ (Αντρίγια 61’), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (Τόμας 61’).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Όρτα (Ιμπόρα 79’), Τσικίνιο, Φορτούνης (Μασούρας 76’), Κάρμο, Ροντινέι, Ναβάρο (Ελ Κααμπί 76’), Έσε, Μπιανκόν, Ποντένσε (Ρέτσος 90').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....