4/2/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.123






Super League 21η αγωνιστική 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 21η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμο διπλό στο Περιστέρι, επικρατώντας 0-2 του Ατρομήτου...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Αν. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς, πίεσε από το πρώτο λεπτό τον Ατρόμητο που περιορίστηκε σε καθαρά αμυντικό παιχνίδι, έχοντας στο νου του μήπως και γίνει επικίνδυνος σε κάποια κόντρα επίθεση.

Ο χορός των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε στο 5' όταν ο Ο Μπράντον πήρε την μπαλιά του Τάισον αλλά σημάδεψε το δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Σάστρε αστόχησε από πολύ καλή θέση, με τον Τσιντώτα εξουδετερωμένο.

Στο 18' ο Τάισον είδε το εξαιρετικό πλασέ του να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα, για να φτάσουμε στο 41' όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς  εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Οζντόεφ, με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα  και ακολούθως για 5 λεπτά ο Κουμπαράκης έψαχνε τη φάση, ακυρώνοντας τελικά σαν οφσάιντ το γκολ!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, όχι όμως με την ένταση που το έκανε στο πρώτο ημίχρονο, παρόλα αυτά ήταν ξεκάθαρα η ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο απέναντι στο ταμπούρι των γηπεδούχων. Τα λεπτά κυλούσαν, το 0-0 παρέμενε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 89' όταν ο Σβαμπ έλυσε τον γόρδιο δεσμό, εκμεταλλευόμενος αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν.

Στο 93' ο Κωνσταντέλιας με λόμπα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας από απόσταση, μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Τσιντώτα! 

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (68’ Φριντζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61’ Γκονζάλες), Ρομπάϊγ (Κουέν 76’), Ντιρκς (61’ Βαλένσια), Βέργος (76’ Αντιέλσκι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Μεϊτέ, Αντρίγια (71’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Μουργκ (60' Κωνσταντέλιας), Τόμας (60' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...