1/3/11

oxyro N1.386



Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών σας προσκαλεί στον χορό που διοργανώνει , το Σάββατο, 12 Μαρτίου και ώρα 21.00 , που θα λάβει μέρος στον χώρο τoυ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείο).
Προσκλήσεις θα διανέμονται από τους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης, στην τιμή των 5 ευρώ (μαζί με μπύρα).
Περιμένουμε όλους τους αδερφούς μας να δώσουν το βροντερό παρόν.
Και στην Αθήνα, Ατραπός Π.Α.Ο.Κ.. Για πάντα.

Με τιμή,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ 1974



Απο ΠΑΟΚ24 - Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός ελληνικός, αλλά και ευρωπαϊκός σύλλογος με επτά ομάδες του να διεκδικούν τη συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις ομαδικών αθλημάτων της επόμενης περιόδου. Το PAOK24 αναλύει τα δεδομένα για το μεγάλο ρεκόρ που επιχειρεί να πραγματοποιήσει ο Δικέφαλος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη είτε μέσω της Σούπερ λίγκας και των πλέι οφ, είτε μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς βρίσκεται στην ημιτελική φάση και αύριο δίνει τον πρώτο αγώνα του κόντρα στην ΑΕΚ..

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παρά τα πολλά προβλήματα η ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής σεζόν και στα πλέι οφ θα διεκδικήσει είτε τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα (ιδίως αν ενισχυθεί με παίκτη), είτε τη συμμετοχή στο Eurocup.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής σεζόν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (η ΑΕΚ έχει έναν αγώνα λιγότερο). Θεωρείται βέβαιο ότι ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ της πρώτης τετράδας, καθώς έχει βατό πρόγραμμα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και ως εκ τούτου εξασφαλίζει άμεσα το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα πλέι οφ θα κριθεί σε ποια διοργάνωση θα πάρει μέρος του χρόνου.

ΒΟΛΕΪ: Στο πρωτάθλημα της Volleyleague απομένουν πέντε αγωνιστικές και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μεθαύριο υποδέχεται στον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου τον Ηρακλή. Η τέταρτη θέση του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και αυτόματα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΟΛΟ: Και στις πισίνες ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο από τις δύο οδούς,του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έκτη θέση και εφόσον πλασαριστεί στην πεντάδα μπορεί να πανηγυρίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στο LEN Trophy.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Είναι η πιο σίγουρη ευρωπαϊκή έξοδος. Ο ΠΑΟΚ έχει δεδομένο τον τίτλο του πρωταθλητή και θα αγωνιστεί στους προκριματικούς του γυναικείου Τσάμπιονς λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Μέχρι στιγμής, σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα μετράει μόνο νίκες.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μετά την προχθεσινή νίκη επί του Παναιτωλικού η νεοφώτιστη ομάδα του ΠΑΟΚ αγκάλιασε την τέταρτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια χρειάζονται τρεις βαθμούς για να συμμετάσχουν στους ημιτελικούς των πλέι οφ.

Η μοναδική ομάδα του ΠΑΟΚ που συμμετέχει σε κορυφαία κατηγορία ομαδικού αθλήματος και δεν διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι εκείνη του γυναικείου μπάσκετ που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα με οκτώ ομάδες του στις κορυφαίες κατηγορίες ομαδικών αθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....