5/3/11

oxyro N1.392





paok-oxyro - Aπο sportouvorra

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΩ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

Ξεκίνησε το Σάββατο το μεγάλο φεστιβάλ Αντίποδες στη Μελβούρνη. Ο λόγος ουσιαστικά το μεγάλο ελληνικό πανηγύρι που διεξάγεται κάθε χρόνο το οποίο επισκέπτονται 300 χιλιάδες Έλληνες ομογενείς όπως και επίσης Αυστραλοί αλλά και άλλοι κάτοικοι της χώρας απ΄ όλον τον πλανήτη.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ελληνισμού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έντονη είναι η παρουσία του ΠΑΟΚ. Αυτό το οφείλει ο Δικέφαλος στους φανατικούς φιλάθλους της ομάδας που ζουν και εργάζονται στη μακρινή Αυστραλία και διατηρούν έναν από τους ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό το " Melbourne Club PAOK».

Άλλωστε χάρη στους ΠΑΟΚτσήδες της περιοχής ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύεται και συσπειρώνει όλους τους «ασπρόμαυρους» φίλους του στη Μελβούρνη για 15 χρόνια.

«Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά σε αυτό το μεγάλο φεστιβάλ, ώστε να σταθούμε επάξια για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μας και να διαδώσουμε το όνομά του παντού», αναφέρουν στα ΣΠΟΡ οι υπεύθυνοι του δυναμικού συνδέσμου.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ φέρνουν πιο κοντά στον Δικέφαλο τους Έλληνες της Αυστραλίας αλλά και τους υπόλοιπους επισκέπτες του πανηγυριού μοιράζοντας διάφορα έντυπα του ΠΑΟΚ και τους ενημερώνουν με κατ' ιδίαν συζητήσεις, όπως και με διάφορα «ασπρόμαυρα» αναμνηστικά.

« Ο Δικέφαλος Αετός είναι και θα παραμένει ψηλά εδώ στην Αυστραλία. ΠΑΟΚ θρησκεία και στην Αυστραλία!», τονίζουν οι φανατικοί φίλαθλοι της ομάδας από τη Μελβούρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00