31/3/11

oxyro N1.413



O ΧΟΡΟΣ TOY Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου ενημερώνει την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ οικογένεια ότι την Παρασκευή 20 Μαίου διοργανώνει τον ετήσιο χορό του . Ο ασπρόμαυρος χορός θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του FARAO .



Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης "Μπέλλος" περί πώλησης του Βιεϊρίνια.

«Εμείς που πρωτοστατήσαμε για να έρθει ο Θ.Ζαγοράκης πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ" χαρήκαμε αφάνταστα με την δήλωση του προέδρου ότι "δεν φεύγω για να μην γκρεμίσω ότι έχτισα", χαρήκαμε επίσης με το όραμα του για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.

Πιστεύουμε ότι επειδή ο ίδιος ξέρει το ποδόσφαιρο καλύτερα από εμάς και ξέρει ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται με μεγάλους παίχτες και μεγάλους προπονητές τύπου "Σάντος" που εμπνέουν σεβάσμο και εμπιστοσύνη στον κόσμο και στους παίχτες, πρέπει σήμερα να βάλει φρένο στους δημοσιογράφους της πόλης μας που έβαλαν τον Βιερίνια στα πανέρια προς πώληση.

Ο ΠΑΟΚ που μπορεί να πληρώνει το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη δεν μπορεί να πουλάει κάποιον παίχτη που ήταν ο καλύτερος κατά την διαρκεία της σεζόν και η μεγαλύτερη επένδυση σε όλα τα σύνολα για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Το δόγμα του πουλάμε για να κλείσουμε τρύπες το έκαναν οι Μπατατούδηδες και οι Γούμενοι και αυτοί ζητοκραύγαζαν γιατί τα λεφτά ήταν καλά.

Ο στόχος είναι να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα μαζί με τον Βιερίνια και όχι να πετιούνται τα λεφτά σε αμφιβόλου ποιότητας παίχτες που έρχονται και φεύγουν. Αυτά τα κάνουν οι μάνατζερ».



Ανακοίνωση
Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ για τον 14χρονο Παντελή Κυριακίδη
Πριν από ένα χρόνο επιστρέφοντας από τουρνουά στα Βριλλήσια, ο Παντελής μετά από τροχαίο ατύχημα έχασε τον πατέρα του, και ο ίδιος νοσηλεύεται σε κλινική αποκατάστασης όντας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Για το λόγο ότι τα έξοδα νοσηλείας είναι πολύ υψηλά, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση.



Ο Ζήσης Βρύζας εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης

«Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για την γενικότερη εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.
Με έκπληξη διαβάζω κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ειδικότερα είδα σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ.
Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το θέμα, ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου
Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα.
Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και την διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...