9/3/11

oxyro N1.396









Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη αναδείχθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας



paok-oxyro


ΠΑΟΚ - Εργοτέλης -2-0

Ο ΠΑΟΚ ξαναβρήκε το δρόμο για τις νίκη μπροστά σε λιγότερους από 10.000 οπαδούς μας σε εξ αναβολής αγώνα και έκανε το πρώτο βήμα από τα τρία σημαντικά παιχνίδια που είναι σχεδόν όλοι η χρονιά.

Άρχισε το πάρτι εν όψει Ολυμπιακού και η οπαδοί μας τραγουδούσαν

"Βαγγέλα, Βαγγέλα, Βαγγέλα, όταν θα παίξουμε με κόσμο ξαναέλα. Ελα να δεις την Τούμπα μας γεμάτη, τον Μιραλάς να φεύγει μ' ένα μάτι. Ελα εγώ θα σε προσέχω, μεταφορές Κυριάκος θα σ' έχω".

Μάκης Χάβος


«Είναι φανερό ότι σήμερα εκτός από τον Εργοτέλη, είχαμε έναν ακόμη αντίπαλο, το άγχος, τα παιδιά ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ευτυχώς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, φτάσαμε δίκαια σε μία νίκη μετά από καιρό, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάσουμε, την Κυριακή έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε.

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ τη στεναχώρια του κόσμου από τα αποτελέσματα, αλλά αυτό τον καιρό ειδικά, τον έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη.

Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα – ένα και πάμε βήμα – βήμα. Σήμερα ήταν δύσκολο το έργο μας, ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο. Μετά το δεύτερο γκολ, τα πόδια μας λύθηκαν.
Ξέρετε όλοι ότι έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα ρόστερ, χωρίς να αλλοιώνουμε τα χαρακτηριστικά της ομάδας.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, εγώ ξέρω ποια είναι η κανονική εικόνα της. Είναι αυτή, που δείξαμε στη Μόσχα. Μας προβληματίζουν οι εμφανίσεις, αλλά έχουμε την ταλαιπωρία από τα πολλά παιχνίδια, τους τραυματισμούς και την ψυχολογική κούραση».

Βίκτορ Βιτόλο.

"Όλα τα παιχνίδια, όπως και το σημερινό, είναι δύσκολα. Οι αντίπαλοί μας σήμερα δεν κάνανε πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα έδειξε δύναμη μέχρι το τέλος και αυτό είναι που μετράει",
δήλωσε ο Ισπανός που αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

"Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από αύριο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης." Όσο για τον ίδιο; "Κάθε παιχνίδι αισθάνομαι καλύτερα και πιο άνετα. Εγώ πρέπει να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου σήμερα και κυρίως με το αποτέλεσμα".

Λίνο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ συγκεκριμένα είπε: "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, μα πάνω από όλα κερδίσαμε και πάλι την εμπιστοσύνη στους ευατούς μας. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη".

Ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου

«Νομίζω ότι με βάση την εικόνα του αγώνα και την απόδοσή μας, δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από την ήττα. Κάποιες προϋποθέσεις για γκολ τις κάναμε, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί για να δυσκολέψουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, αντιμετωπίζαμε μία πολύ ταλαιπωρημένη ομάδα, που δεν θα είχε την ζωντάνια. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε,.

Δεχτήκαμε ένα γκολ από φάουλ, σε μία αδράνεια της άμυνάς μας κι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να ρισκάρει περισσότερο και να μην έχει περισσότερα τρεξίματα. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι της Κυριακής, παίζουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας.

Δεν κάνουμε υπολογισμούς για την παραμονή, όπως διαμορφώνεται κάθε Κυριακή η κατάσταση, ποιος να κάνει υπολογισμούς; Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε παιχνίδια με ισοδύναμους αντιπάλους, έμειναν 5 παιχνίδια, είναι αυτού του επιπέδου.

Πιστεύω ότι εύκολα θα κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και θα πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε κάνει και κάποιες σκέψεις για ψηλότερες θέσεις, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αυτό έγινε πολύ δύσκολο.

Για τον ΠΑΟΚ, θέλει προσπάθεια για να είναι στα πλέι οφ, αλλά πλέον δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα βαθμό πίσω. Το μόνο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια, τίποτα άλλο. Αν δεν έχει τραυματισμούς και έχει όλο το υλικό, δεν θα έχει πρόβλημα, είναι ανώτερος σαν ομάδα, απ΄ όλους τους άλλους.

Είμαι σύμφωνος να διαμαρτυρηθούμε όλοι μας γι’ αυτά, που γίνονται, ώστε κάποια στιγμή να αναγνωριστούν οι αξίες. Είναι λάθος ο χρόνος, που επέλεξε ο ΠΣΑΠ, υπήρχαν γεγονότα πολλές φορές, σε γήπεδα μικρότερης εμβέλειας, αλλά τώρα που μπήκαν στη μέση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μάθαμε όλοι ότι το ποδόσφαιρο νοσεί και έχει πρόβλημα.

Στην Καλλιθέα το καλοκαίρι οι οπαδοί κυνηγούσαν τον προπονητή της ΑΕΚ, αλλά τότε ο ΠΣΑΠ δεν έκανε τίποτα. Στα Γιάννενα κυνηγούσαν τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ αλλά δεν έβγαλε ούτε ανακοίνωση.

Ας αφήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παίζουν μόνοι τους, να λύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους και να παίξουμε εμείς ένα άλλο πρωτάθλημα».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λίνο, Ελ Ζαρ, Λεάλ, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κωστάρας (Αιτ/νίας) - Μαγιάννης (Άρτας)

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης (57 Τσουκαλάς), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (73« Ελ Ζαρ), Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς.

Εργοτέλης
: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Βίσιο (74» Γιαλούσης), Φραγκουλάκης (41 Βερπακόφσκις), Τζούνιορ, Κυριακίδης, Ρομάνο, Λεάλ, Μπούντιμιρ.



MΠΑΣΚΕΤ


ΠΑΟΚ -
Ολυμπιακός - 49-77

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 49-77
Οι οπαδοί που έδωσαν το παρών στο Παλατάκι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Σούλης Μαρκόπουλος

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αν συνεχίσει έτσι έχει πολύ τύχη να είναι στον τελικό της Ευρωλίγκα και μακάρι να το πάρει. Ο κ. Ίβκοβιτς ήθελε δυνατά παιχνίδια για να είναι η ομάδα του έτοιμη, φανταστείτε εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Ελπίζουμε ότι κάτι μπορούμε να διορθώσουμε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στα πλέι οφ», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε ότι "την περασμένη εβδομάδα κάναμε πέντε προτάσεις και κανείς δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Προσπαθούμε κι αν έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα».

Ο Γιώργος Αποστολίδης από την πλευρά του τόνισε ότι "είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις με τους έφηβους, αλλά όσοι ήμασταν στο γήπεδο κάναμε ότι μπορούσαμε. Σε θέμα τακτικής δεν τα καταφέραμε σήμερα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όσοι έχουμε μείνει θα προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο ξέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 22-37, 36-55, 49-77.

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 14, Αράπης, Αποστολίδης 3 (1), Δέδας 4, Ντοζίερ 9, Σπυρόπουλος, Γιαννακίδης 5, Καλλές 8, Καλαμπάκας, Γκετσέφσκι 6.

Ολυμπιακός:
Νεστέροβιτς 6, Γκόρντον 8 (2), Σπανούλης 12 (2), Πελεκάνος 3 (1), Μαυροκεφαλίδης 6, Χαλπερίν 5 (1), Γλυνιαδάκης 2, Νίλσεν 12, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 15 (3), Τεόντοσιτς 5 (1), Κατσιβέλης 3 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...