17/3/11

oxyro N1.401


























paok-oxyro -
ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΑΟΚ - αεκ44 - 0-1

Το όνειρο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό τέλειωσε από την κακή απόδοση της ομάδας και μόνο.... έχασε με κατεβασμένα τα χέρια o ΠΑΟΚ ήταν αδιάβαστος και Χωρίς πάθος.
Στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς εμφανίστηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους και εμείς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ένα τίτλο με μια μεγαλειώδη εκδρομή. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Φάγαμε όλο το β' ημίχρονο σε μαλακίες από ρίψεις και με τους θεατρινισμούς της αεκ, πάλι καλά που τελείωσε και το ματς.

Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


ΤΕΛΟΣ.

Μάκης Χάβος

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Κρίθηκε ο αγώνας από μία στημένη φάση, σε έναν αγώνα που δεν είχε ρυθμό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Ήταν πολύ σημαντικό το ξεκίνημα και η χαμένη ευκαιρία του Ίβιτς.

Για τον τρόπο αντίδρασης του ΠΑΟΚ:
«Εμείς είχαμε πλάνο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε νωρίς γκολ. Δεν απαντήσαμε γρήγορα, αλλάξαμε σχηματισμό, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις με την ΑΕΚ:
«Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή σε αυτόν τον τομέα. Δουλέψαμε στα στημένα. Υπήρχε εντολή να μαρκαριστεί ο Δέλλας, όμως δυστυχώς κατόρθωσε να σκοράρει».

Για τα επεισόδια απάντησε:
«δεν θέλω να πω τίποτα»

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ
:
«η Ομάδα μπορεί να μαζέψει τα κομμάτια της και συνεχίζουμε».

Πάμπλο Κοντρέρας

«Ήταν μία μέρα θλιβερή για όλους. Καταλαβαίνουμε τη θλίψη του κόσμου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τη μία κερδίζεις και την άλλη χάνεις»

Για το γεγονός που τον στεναχώρησε πιο πολύ

«είμαι στεναχωρημένος για όλα. Τα επεισόδια είναι αποτέλεσμα της ήττας. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αντιδράσεις του. Εγώ ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να χαιρετήσουμε τον κόσμο, δείχνοντας την αξιοπρέπεια της ομάδας. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ
«η μέρα η αυριανή θα είναι εξίσου θλιβερή. Προσπαθήσαμε για την πρόκριση. Είμαστε επαγγελματίες και φοράμε μία πολύ βαριά φανέλα. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος της περιόδου. Η κατάσταση είναι δεδομένη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τέσσερις αγώνες που έμειναν, να διατηρήσουμε τη δουλειά μας και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα στα πλέι οφ».

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς διάλογο με τους οπαδους του ΠΑΟΚ

«εγώ δεν έκανα αποχή και αν θέλετε να ξέρετε παίζω επτά μήνες απλήρωτος. Ζω από τα χρήματα που έχω μαζέψει μέχρι τώρα».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Γκερέιρο, Μάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάνταλος (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Μπαλτάς (Αχαίας) - Γούκος (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (73 Τσουκαλάς), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο (80 Φωτάκης), Ίβιτς (69 Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Αεκ :
Σάχα, Γεωργέας, Ματέος, Δέλλας, Καράμπελας (31 Λαγός), Ντιόπ, Μάκος (82 Καφές), Μίτσελ, Λυμπερόπουλος (68 Γκερέιρο), Μπλάνκο, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...