28/3/11

oxyro N1.411



Έκθεση για τον ΠΑΟΚ

Η Julia Darcos –καθηγήτρια καλών τεχνών-και οι συνεργάτες της οργανώνουν έκθεση σε ασπρόμαυρους τόνους!

Στο καφέ Φίλων του ΠΑΟΚ, Θύρα 6, Α. Τούμπα, από τις 10 ως τις 17 Απριλίου 2011 η τέχνη συναντά τον αθλητισμό.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται έργα διαφόρων καλλιτεχνών που ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη γλυπτική, την κηροπλαστική κλπ., όλα σχετικά με τον ΠΑΟΚ.

Απλά αντικείμενα μεταμορφώνονται και αναδεικνύουν την ένδοξη ιστορία ενός συλλόγου που ξεκίνησε το 1926 και αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας.

Συνεργάτες: Αποστολόπουλος Μενέλαος, Βλαχάκη Χριστιάνα, Ζήκα Χαρά, Κουκουλιάγκου Γιώτα, Ξενοφώντος Παντελής

Με εκτίμηση

Julia Darcos



Aνακοίνωσή ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι το νέο 5μελες διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου αποτελούνε οι Σιδηρόπουλος Γιάννης, Κυριακίδης Χρήστος, Σταυρίδης Γιάννης. Τασκονίδης Γιώργος και Κυρατζής Γιάννης. Ο σύνδεσμος θα συνεχίσει να λειτουργεί βασισμένος στις αδιαπραγμάτευτες αρχές της αλληλεγγύης και της αυτό-οργάνωσης με ένα τρόπο που εξασφαλίζει ότι όλα τα ενεργά μέλη συμμετέχουν από κοινού στη λήψη αποφάσεων. Χωρίς πρόεδρο, βασιλιά και αφέντη ο σύνδεσμος θα παραμείνει φανατικά στο πλευρό του συλλόγου όπως κάνει ανελλιπώς από το 1976. Ο αγώνας συνεχίζεται…



Aνακοίνωσή ΠΑΕ για την αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ

Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στα Πειθαρχικά της όργανα, υπάρχει στοιχειώδης λογική. Η άρνηση του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Ναυπλιώτη, να δικάσει ως οφείλει μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τον Κανονισμό, αν μη τι άλλο μας φαίνεται παράλογη.

Πόσο δύσκολο είναι να τηρηθεί μια υποτυπώδης ισονομία, γιατί για ουσιαστική και πραγματική δικαιοσύνη δεν βγήκε ακόμη... κασέτα να μας διδάξει;

Με ποια λογική, υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τις αγωνιστικές ημέρες τιμωρίας του Kevin Mirallas) δικάζεται ημέρα Σάββατο (!!!), της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτάκτως Δευτέρα προκειμένου να αγωνιστεί εναντίον μας με την παρουσία κόσμου στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ για την υπόθεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να βρεθεί μια από τις δεκάδες βολικές ημερομηνίες για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα; Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που σε κάποιους κάνετε εξυπηρετήσεις και απέναντί μας δεν κάνετε ούτε το καθήκον σας.

Γιατί μας θέλετε απέναντί σας; Γιατί δεν σέβεστε μια ομάδα με στελέχη που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Γιατί προκαλείτε τον φίλαθλο κόσμο να απαξιώσει ακόμη περισσότερο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ή στη χειρότερη περίπτωση να αγνοήσει τους νόμους σας, αφού εσείς οι ίδιοι δεν τους σέβεστε;

Απαντήσεις σε όλα αυτά, όπως και για τον ορισμό της εκδίκασης της υπόθεσής μας στις 31 Μαρτίου 2011, δεν πρόκειται να μας δώσετε. Όπως δεν καταφέρατε να μας εξηγήσετε καμιά απόφασή σας, εκμεταλλευόμενοι την καλή μας πίστη και την προσπάθειά μας να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αγανάκτησή μας ξεχειλίζει. Αν η παρουσία του Π.Α.Ο.Κ. στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο πολύ σας ενοχλεί, μην μας το δείχνετε χρησιμοποιώντας πλάγιες οδούς, αλλά πείτε το μας ευθέως για να πράξουμε αναλόγως.

Πλέον μας έχετε απέναντί σας. Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για δική σας επιλογή. Σας παραδίδουμε στην κοινή γνώμη, όπως σας αξίζει.

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.



Ο Μπρούνο Τσιρίλο πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Tα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον Bruno Cirillo και τους οικείους του για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ - ΛΕΚ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Bruno Cirillo και τους οικείους του για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Ο Bruno Cirillo αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του".

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00