27/3/11

oxyro N1.410











ΧΑΝΤΜΠΟΛ Τσάλεντζ Καπ

Παρτιζάν
- Αεκ - 28-22

Στο πρώτο ματς του Τσάλεντζ Καπ η Παρτιζάν κέρδισε στη Σερβία την αεκ με 28-22, ειναι τέτοια η διαφορά που στη ρεβάνς της Σάββατο 2 Απριλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια τα αδελφια μας έχουν την δυνατότητα να προκριθουν στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.
O λαός του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείψει από το ραντεβού με τους αδερφούς μας.

Τα δεκάλεπτα: 6-3, 9-5, 13-10 (ημ.), 19-15, 21-18, 28-22.

Παρτιζάν: Μπουτούλια 2, Μπ. Ραντάνοβιτς 5, Ντιμιτρίεβιτς 4, Μάξιτς 3, Πιλίποβιτς 6, Λίλιτς, Στ. Ραντάνοβιτς 1, Ραντιβόγιεβιτς, Ντζάμιτς, Ίλιτς 3, Κονσταντίνοβιτς 3, Ράσιτς, Μάριανατς, Μέστερ.

Αεκ: Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης, Μάνιτς 7, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης 2, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης 1, Πάρκχανιουκ 1, Μεγαλοοικονόμου 3, Τούτσης.










Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ "East Side", βράβευσαν στι ημίχρονο του αγώνα τον Νίκο Σταυρόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ειδικότερα για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλλου το 91 στη Γενεύη...







paok-oxyro

ΜΠΑΣΚΕΤ


ΠΑΟΚ – Μαρούσι - 75-72


O ΠΑΟΚ μπροστα σε 4.500 και πλέον φίλων
του στο PAOK Sports Arena επιβλήθηκε με 75-72 του Αμαρουσίου. Επιπόλαια λάθη στο φινάλε στέρησαν από την ομεδα μας την ευκαιρία να καλύψουν το -5 του πρώτου αγώνα και πλέον είναι μόνος στην τρίτη θέση.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την 3 θέση, πάμε ξανά ευρωλίγκα εκεί που ανήκουμε...

Σούλης Μαρκόπουλος:

Για τον αγώνα με το Μαρούσι:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Παίξαμε επιτέλους σε γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέραμε τις δυνατότητες του Αμαρουσίου. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά η κούραση έβγαλε ορισμένους παίκτες εκτός αγώνα. Δεν πήραν τα σωστά σουτ και το Μαρούσι γύρισε το παιχνίδι. Είναι ευχάριστο ότι κερδίσαμε. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες γιατί στο τέλος θα φτάσουμε να προπονούμαστε με 7-8 παίκτες."


Για όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα:

"Στα 40 λεπτά κάνεις λάθη στο τελευταίο λεπτό. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Έκανε λάθος πάσα ο καλύτερός μας παίκτης. Αυτό γίνεται."


Γιώργος Αποστολίδης.

"Σήμερα πήραμε μία μεγάλη νίκη. Το Μαρούσι απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, εμείς αυτό το ξέραμε και για αυτό προσπαθήσαμε πολύ. Στο τέλος του αγώνα κάναμε κάποια ανόητα λάθη και χάσαμε την διαφορά του πρώτου αγώνα. Όμως, δεν πιστεύω ότι αυτά τα λάθη θα μας κοστίσουν στο τέλος. Θα κάνουμε παραπάνω νίκες από το Μαρούσι και θα πάρουμε την τρίτη θέση."

Γιώργος Δέδας

"Στο παιχνίδι αυτό το σκορ άλλαξε 7, 8 φορές. Είναι η δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα που "γυρνάμε" ένα ματς, ενώ χάνουμε στην τρίτη περίοδο. Αυτό δείχνει ότι δεν τα παρατάμε. Αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το οποίο πρέπει να κερδίσουμε"

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σκέφτονταν την κάλυψη του -5 του πρώτου αγώνα στα τελευταία λεπτά του ματς:

"Τη σκεφτόμασταν. Σε μία τέτοια ατμόσφαιρα που είσαι πίσω και "γυρνάς" το ματς έχεις πολύ ενθουσιασμό. Όπως βάλαμε μεγάλα σουτ, έτσι κάναμε και λάθη που μας στέρησαν την διαφορά. Κακώς δεν την πήραμε, αλλά ευτυχώς που κερδίσαμε".

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 37-38, 58-53, 75-72

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 20 (2), Αράπης, Αποστολίδης 3, Δέδας 3, Ντοζίερ 20, Στίγκερς 7 (1), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 19 (3), Καλαμπάκας, Σπυρόπουλος, Καζάκος

ΜΑΡΟΥΣΙ: Νοέας 4, Μπάγκαριτς 16, Αξεψιμαϊδης 3, Μπάσντεν 10, Χαριστόπουλος 11 (3), Γκαγκαλούδης 10 (2), Κλεμέντε 16 (2), Κογιαντίνοβιτς 1, Σιαμανδούρας 1, Τσόντζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...