14/3/11

oxyro N1.399





























paok-oxyro


ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 2-1

O ΠΑΟΚ κέρδισε τους πελάτες με 2-1 μπροστά σε περισσότερους από 25 χιλιάδες οπαδούς μας και ξαναμπήκε στις θέσεις των πλέι οφ, έπιασε την 4η θέση.

Βαγγέλα, Βαγγέλα, Βαγγέλα όταν θα παίξουμε με κόσμο ξαναέλα έλα να δεις την ΤΟΥΜΠΑ μας γεμάτη τον Μιραλάς να φεύγει μ' ένα μάτι έλα χοντρέ κι εγώ θα σε προσέχω μεταφορές «Κυριάκος» θα σε έχω.......

Ντροπή και αίσχος, δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να κάνει φιέστα. Ντροπη....ντροπή......

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......

Μάκης Χάβος

«Μεγάλη νίκη, αλλά αυτός ο αγώνας ανήκει ήδη στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με την ΑΕΚ, που πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Σήμερα δεν πιστεύω ότι ξεκινήσαμε άσχημα. Στο πρώτο τέταρτο είχαμε ρυθμό. Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, κάναμε αβίαστα λάθη και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στα αποδυτήρια είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Σήμερα δείξαμε τι είδους ομάδα είμαστε».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκολεύει. Με τον καλό καιρό θα γίνει καλύτερο το γήπεδο».

Για την απόδοση του Κουτσιανικούλη: «Κάνω προσπάθεια να παίξει ο κάθε παίκτης τη στιγμή που μπορεί. Με προσπάθεια και συνομιλίες με τον παίκτη δείχνει την πραγματική του εικόνα και θα είναι ακόμη καλύτερος στη συνέχεια. Το πιο εύκολο για μένα ήταν να του δώσω νωρίτερα ευκαιρίες, όμως, δεν ήταν απόλυτα έτοιμος:

Για το γεγονός ότι εκτέλεσε το πέναλτι ο Βιτόλο: «Βιτόλο και Σαλπιγγίδης είναι οι πρώτοι εκτελεστές στα πέναλτι. Αυτό δεν φαίνεται επειδή δεν έχουμε κερδίσει πολλά πέναλτι. Ο Βιτόλο δουλεύει πολύ στις εκτελέσεις στην προπόνηση. Το γκολ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά».

Για το σκάνδαλο με τις κασέτες:
«Είναι στενάχωρο αυτό που γίνεται. Η αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συζητιέται από τότε που ήμουν παίκτης. Ακόμη αυτό συζητάμε».

Για τις επιστροφές των παικτών: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος. Αν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπάρχει πρόβλημα. Στο rotation δεν μπορείς να αλλάξεις 7-8 παίκτες, διότι πρέπει να διατηρεί η ομάδα τα χαρακτηριστικά της».

Για το πέναλτι: «Ήμουν μακριά από τη φάση. Ας ανατρέξουν κάποιοι και ας δουν πόσα πέναλτι έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Πάμπλο Γκαρσία
«Ήταν μία σημαντική νίκη με καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να ξεκουραστούμε για την Τετάρτη, που είναι ακόμη ένας τελικός. Αυτό που έχει σημασία είναι να νικήσουμε την ΑΕΚ. Αυτή είναι μία νίκη που μας βάζει και πάλι στα πλέι οφ. Μπορούμε να τους νικήσουμε με κόσμο και χωρίς κόσμο. Είμαι χαρούμενος για τον Κουτσιανικούλη που σκόραρε, χαρούμενος για όλους τους παίκτες που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό διότι μπορούν να με τιμωρήσουν και θέλω να παίξω την Τετάρτη. Όλος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται κάθε Κυριακή, τα βλέπουμε στην τηλεόραση»

Αντρέ Βιεϊρίνια
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στα είκοσι τελευταία λεπτά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ανησύχησα με την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, ήξερα την αξία των συμπαικτών μου και της ομάδας και, άλλωστε, γι αυτό άλλωστε καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ
Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση
Την Τετάρτη, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, ενώ πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να ξέρουμε όλοι ότι φτάνουμε στον τελικό και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο.
Και οι φίλαθλοι, αλλά πολύ περισσότερο εμείς θέλουμε να φτάσουμε τελικό του Κυπέλλου και να το σηκώσουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και γι αυτό αξίζουμε να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».

Βίκτορ Βιτόλο
«Συγχαρητήρια, να είσαι πάντα γερός, να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος. Ο Βιτόλο φημίζεται για το πάθος του, σήμερα μας έδωσες κι ένα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων γι΄ αυτό το βραβείο, όλος ο κόσμος ξέρει ότι είμαι εδώ για να δουλεύω διαρκώς. Είναι ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα. Έχω την τύχη να απολαμβάνω της εμπιστοσύνης του προπονητή για τα πέναλτι. Απλά μέχρι τώρα δεν είχαμε κερδίσει πέναλτι για να το εκτελέσω. Το αφιέρωσα το γκολ στο ιατρικό τημ, για όλη τη δουλειά, που έκανε για μένα. Είμαι ευγνώμων, γιατί μετά απ΄ αυτή την ιστορία με τον τραυματισμό μου, με βοήθησαν πάρα πολύ»

Για την ρεβάνς με την ΑΕΚ.
«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, θα αφήσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάμε τελικό»

Βλάνταν Ίβιτς
«Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μόνο αυτό… Στους τελευταίους εφτά αγώνες, εμείς τους κερδίσαμε πέντε φορές, αυτοί μία και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Αυτό ισχύει μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού… Τίποτα άλλο…».

Για να θυμηθούμε:

24/1/2110 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1
9/5/2010 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0
12/5/2010 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1
21/11/2010 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0
19/1/2011 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1
2/2/2011 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0
13/3/2011 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1

Ντάριο Κρέσιτς:
«Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί και κερδίσαμε δίκαια…».

Κουτσιανικούλης
«Το γκολ, που ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν αυτό, που μας έδωσε την ώθηση για να συνεχίσουμε.
Ο προπονητής μου με πιστεύει πάρα πολύ, μου δίνει ευκαιρίες, και θέλω να συνεχίσω έτσι, για να συνεχίσω να παίρνω κι ευκαιρίες. Το γκολ που πέτυχα, μου δίνει ώθηση για να συνεχίσω.
Ο κόσμος είναι πάντα το Νούμερο 1 και μας βοηθά πάντα πολύ. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Δεν είναι εύκολο να πάρουμε την πρόκριση, έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε το παν για να πάμε τελικό».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ιμπαγάσα, Πάρντο, Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :
Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας (Λάρισας) - Καρσιώτης (Κορίνθου)

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Φωτάκης (58 Βιεϊρίνια), Κουτσινικούλης (68« Σαλπιγγίδης), Μουσλίμοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
: Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβρ.Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ντουντού (63 Φουστέρ), Μοντεστό, Ιμπαγάσα (73» Πάντελιτς), Ρόμενταλ (73 Ουρτάδο), Ζαϊρί, Τζιμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...