8/3/11

oxyro N1.395




paok-oxyro

Ανακοίνωση
Σύλλογος Αμαζόνες της Βόρειας Ασπρόμαυρης Φυλής

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στο μοίρασμα του υλικού που έχει συλλέξει η "ΛΑΜΨΗ", εξέδωσε ο σύλλογος "Αμαζόνες", ο οποίος ιδρύθηκε με σκοπό την συσπείρωση των γυναικών φιλάθλων του "Δικεφάλου". Οι "Αμαζόνες" την Τετάρτη (9/3), πριν το ματς με τον Εργοτέλη, θα αναλάβουν δράση με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

"Ο Σύλλογος ''Αμαζόνες της Βόρειας Ασπρόμαυρης Φυλής", θεωρεί καθήκον του την βοήθεια στον Σύλλογο ''Λάμψη'' και γιαυτό το λόγο θα χρειαστούμε πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, για να μοιράσουμε το υλικό του Συλλόγου αυτού. Η εκδήλωση βοήθειας και συμπαράστασης στα παιδιά με καρκίνο, πρέπει να γίνει η αφετηρία για να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά η ανθρωπιά, η συμπόνια και το μεγαλείο των οπαδών του Δικέφαλου Αετού. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Δηλώστε την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας. Με την παρουσία σας, μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά να βοηθάμε και να είμαστε κοντά σε όσους μας έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε όλους/όλες και σας περιμένουμε!

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310.90.94.90 ΩΡΕΣ: 15:00 - 21:00

ΚΙΝΗΤΟ: 698.99.19.681 (ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

Την Τετάρτη 09/03/2011 πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, στις 14.30 ραντεβού στα γραφεία μας στη ΘΥΡΑ 6 του γηπέδου για να μοιραστεί το υλικό για την εκδήλωση βοήθειας στο ίδρυμα "ΛΑΜΨΗ". Παρακαλούμε να παρευρεθείτε όλοι. Σας ευχαριστούμε!".

Ακολουθούν λίγα λόγια για τον Σύλλογο "ΛΑΜΨΗ'':

"Η ΛΑΜΨΗ ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη, εδώ και αρκετά χρόνια δηλαδή, από γονείς από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, των οποίων τα παιδιά προσβλήθηκαν από κακοήθη νοσήματα. Τα παιδιά αυτά νοσηλεύονται στα δύο ογκολογικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στο ΑΧΕΠΑ και το Ιπποκράτειο.

Το ΔΣ του Συλλόγου απαρτίζεται από γονείς, των οποίων τα παιδιά τους έχουν νοσήσει, αλλά μπορεί κάποιος να γίνει αρωγός της ΛΑΜΨΗΣ και να βοηθήσει με την ιδιότητα του εθελοντή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά και να κάνουν κάποια δωρεά για τα έξοδα.

Ο βασικότερος στόχος της είναι να βοηθήσει στην αναδιαμόρφωση των χώρων των ογκολογικών νοσοκομείων, κάτι που πέτυχαν με τη συνδρομή των πολιτών. Οι χώροι έχουν αναδιαμορφωθεί, έχουν επεκταθεί και είναι πλέον δύο υπερσύγχρονα νοσοκομεία. Επίσης, εξασφάλισαν το ιατρικό κομμάτι, που είναι πολύ βασικό, καθώς εκεί γίνεται η θεραπεία.

Συνέβαλλαν στην ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και στις οικογένειές τους. Η θεραπεία των παιδιών είναι μακροχρόνια και οι γονείς που δε μένουν στη Θεσσαλονίκη, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και, όπως καταλαβαίνετε, τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά.

Τα παιδιά είναι από λίγων μηνών μέχρι και 18 ετών και το βασικότερο κομμάτι είναι ο εξοπλισμός των μονάδων και θέλουν/θέλουμε να πιστεύουν/πιστεύουμε ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο δυστυχώς δεν επαρκεί . Θα πρέπει, μάλιστα, να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΙ τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που δεν κάνουν ένα απλό λειτούργημα, αλλά κατάθεση ψυχής.

Θα θέλαμε να πούμε στον κόσμο ότι οποιοδήποτε θέμα αφορά κάποια ομάδα κοινωνικού συνόλου και ειδικά παιδιά, δεν αφορά μόνο αυτούς που ζουν από κοντά το πρόβλημα. Ο παιδικός καρκίνος αφορά όλη την κοινωνία και καλό θα είναι να σταθούν όλοι πάνω από το πρόβλημα με όποιον τρόπο νομίζει ο καθένας ότι θα είναι πιο αποδοτικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...