6/3/11

oxyro N1.393




ΒΟΛΕΥ Α1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό - 3-0

O ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μόνο...στα χαρτιά, ο ΠΑΟΚ εφτασε τους 38 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση πλησιάζοντας τον σημερινό του αντίπαλο στους δύο βαθμούς.

Γιάννης Μέλκας

«Το περιμέναμε το σημερινό αποτέλεσμα. Σήμερα λειτουργήσαμε πολύ καλά σαν ομάδα και δούλεψε το ατού μας που είναι η επίθεση και η τακτική. Βελτιώσαμε το σερβίς μας και έτσι ήρθε η νίκη. Ήμασταν καλύτεροι του Παναθηναϊκού και αντιδράσαμε μετά το ματς του κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ομολογώ ότι δεν ήταν η πιο εύκολη διαχείριση ήττας αυτή που βιώσαμε την Πέμπτη γιατί η ήττα αυτή μας πλήγωσε. Δε λέω ότι χάσαμε άδικα ήταν πολύ καλύτερος ο Ηρακλής. Καθίσαμε με τα παιδιά και το συζητήσαμε, αυτοί κατάλαβαν τα λάθη τους και σαν καλή ομάδα πήραμε το αποτέλεσμα. Ο πασαδόρος μας σήμερα ήταν πολύ καλός, μοίρασε τις πάσες που χρειαζόμασταν και πλέον βλέπουμε ψηλά. Μας μπέρδεψε η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού, δεν το περιμέναμε αλλά δε μου λέει κάτι ότι πιάσαμε την τρίτη θέση. Πρέπει να έχουμε συνέχεια σαν ομάδα στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν».

Τα σετ : 25-20, 25-17, 25-20.

ΠΑΟΚ : Παντακίδης 8 (7/9 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ 2, Μπόγιτς 15 (10/17 επ., 5 μπλοκ, 55% υπ. - 45% άριστες), Καραγιάννης 2 (2/5 επ.), Στέινμπεργκ 11 (8/19 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Λινς 12 (9/21 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 71% υπ. - 36% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 53% υπ. - 40% άριστες / Πλίκας

Παναθηναϊκό : Σάκι 4 (4/13 επ., 45% υπ. 32% άριστες), Λάππας 4 (3/17 επ., 1 μπλοκ, 59% υπ. - 47% άριστες), Γιορντάνοφ 8 (8/21 επ.), Ψάρρας, Πανταλέων 9 (7/12 επ., 2 μπλοκ), Πετρέας 3 (1/6 επ., 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ (79% υπ. - 50% άριστες)/ Γκενς 2, Ντονάς 8 (7/18 επ., 1 άσο).





Αεκ - ΠΑΟΚ - 4-0

O ΠΑΟΚ ήταν
ασύνδετος, τραγικός σε μία ντροπιαστική εμφάνιση γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την Αεκ.
Έμεινε το κύπελλο .... Κανονίστε να νικήσετε το χαλούμι στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χωράει γκέλα στον επαναληπτικό ..... Ελπίζω σήμερα να προσγείωθηκατε .... Οπότε, Κερδίζεις Εργοτέλη και Ολυμπιακό, Κερδίζεις και ΑΕΚ και πας τελικό...... ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.....Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.
Όποιος δεν είναι σε θέση να έρθει με τα όνειρα και την δύναμη του κόσμου ας μείνει πίσω ΤΕΛΟΣ.

Δεν είμαστε καλά....

Μάκης Χάβος

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη φρεσκάδα και πάθος για τη νίκη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε καθώς κάθε τρεις μέρες δίνουμε αγώνες και πρέπει επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Έχουν μαζευτεί πολλά άσχημα παιχνίδια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα πολλά άσχημα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα και τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Η ρεβάνς θα είναι πολύ διαφορετική θα το δείτε στο γήπεδο. Εγώ δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Για τις σημερινές απουσίες: «Είναι πιθανό η σημερινή κακή εμφάνιση να οφείλεται και στις απουσίες που είχαμε».

Για το rotation: «Ξέρω τις δυνατότητες του κάθε παίκτη και το πότε θα παίξει ο κάθε παίκτης. Μπορεί οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι να θέλουν να βλέπουν όλους τους παίκτες»

Για τον Βιτόλο: «Σίγουρα ήταν έτοιμος. Για να τον χρησιμοποιήσω ήταν έτοιμος»


Πάμπλο Κοντρέρας

«Σίγουρα η κόπωση παίζει κάποιο ρόλο για την κακή απόδοση που είχαμε σήμερα. Επίσης ξέρουμε ότι είχαμε σημαντικές απουσίες και αυτό ήταν ένα επιπλέον μειονέκτημα. Ωστόσο αυτοί που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά έπρεπε να είναι πιο έτοιμοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες»

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας (Μανωλάς 78'), Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (Λεονάρντο 84'), Μπλάνκο, Σκόκο (Μπαχά 72').

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (Σακελλαρίου 46'), Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Τσουκαλάς (Αρίας 66'), Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης (Μουσλίμοβιτς 59'), Αθανασιάδης.



Ο Σ.Φ."Θύρα-4" αναφέρει:


"Η πιο άθλια εμφάνιση της τελευταίας τριετίας είχε σαν αποτέλεσμα να ρεζιλευτούμε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να χάσουμε (μόνο) με 4-0. Η ομάδα δεν είχε κανένα σχέδιο, πλάνο και αγωνιστικό προσανατολισμό και οι παίκτες έμοιαζαν με αδιάφορους τουρίστες που παίζανε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι. Είναι προφανές ότι κάπου μπερδεύτηκαν τα πράγματα και το αγωνιστικό τμήμα νομίζει ότι το πρωτάθλημα είναι απλά μία αγγαρεία που πρέπει να τελειώσει. Επειδή το κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος, δεν σημαίνει πως θα ανεχτούμε να βλέπουμε ένα τσούρμο από ποδοσφαιριστές που περιοδεύουν σε όλη τη χώρα και μας ξεφτιλίζουν διαρκώς. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση οφείλουμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη την Τετάρτη, τον Ολυμπιακό μετά και στη συνέχεια να πάρουμε το αίμα μας πίσω στέλνοντας τους κίτρινους παραμυθάδες από την Αθήνα για πρόωρες διακοπές. Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ πριν είναι αργά. Αυτό πάει και για τον κόσμο της ομάδας που με μία μέτρια εμφάνιση (που συνοδεύεται από ισοπαλία ή νίκη, αποθεώνει την ομάδα στο αεροδρόμιο και με μία ήττα την κράζει".




Ομάδα Κ17

Πανσερραϊκό - ΠΑΟΚ - o-3

Ο ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανσερραϊκό με σκορ 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκας. Τα τέρματα Παπαδόπουλος Δ.Χ. 23’ Παναγιωτούδης 44’ Ταουσιάνη 90’

Θόδωρος Σαββίδης

"Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε, όμως, μετά το 2-0 κρατήσαμε το σκορ. Θέλω να παίζουμε καλύτερα και να φτάνουμε πιο εύκολα στο τρίποντο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Καταλαβαίνω τα παιδιά ότι έχουν κάποιο άγχος γιατί θέλουν να διακριθούν. Το ματς είχε εκνευρισμό που μας έφερε και την αποβολή του Ανδριόπουλου. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά δείχνονται να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις".

Για τις απουσίες των Παπαδόπουλου και Δερμιτζόγλου που βρέθηκαν στην αποστολή της Κ20: "Όλα τα παιδιά είναι εξίσου σημαντικά και πρέπει να τα προτρέψουμε για να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν μας λείπουν, αλλά, λόγω καρτών και κάποιων τραυματισμών, ίσως τους χρειαστούμε. Περιμένω και από τα άλλα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους και να μου αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ".

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Παπαδόπουλος Δ.Γ., Κρηνίτσας, Δουρμούσης, Βαγλής (56’ Καρατζάογλου), Κωνσταντινίδης Π., Πολύζος (56’ Νικολαϊδης), Παναγιωτούδης, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος Δ.Χ. (56’ Ταουσιάνης), Ανδριόπουλος.



Ομαδα Κ20

Αεκ - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι το δρόμο του και επικράτησε στην Αθήνα της αντίστοιχης ομάδας Κ20 της ΑΕΚ με 2-0 στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής.
Η Κ20 βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 42 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα τέρματα του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Κοτούλας (58') και Παπαδόπουλος (86').

Νίκος Κολομπούρδας

«Για άλλη μια φορά ήμασταν αυτή που έπρεπε σ’ έναν αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που επέστρεψαν στις εμφανίσεις που τους αρμόζουν. Με πολλές απουσίες ακόμα μια φορά η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αποδεικνύοντας έτσι πως κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ομάδα μπορεί να προσφέρει».

Αεκ: Moσχονάς, Αργυρίου (79' Μούχι), Τσαμουρλίδης, Ντούμπερετ (61' Ρόμπς), Γαρουφαλιάς, Φούντας, Παπαδημητρίου (71' Εγγλέζου), Φροξυλιάς, Νικόλτσης, Κλωναρίδης, Αμπντουραμάνι

ΠΑΟΚ:Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Νικολαϊδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Σάρρος (60' Παπαδόπουλος), Κίτσιου, Σκέμπης, Κοτούλας, Σαββίδης (85' Δεμιρτζόγλο)υ, Προβατίδης (65' Χαρμάνας)



ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ- 12-1


Στη χειρότερή του εμφάνιση από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 12-1 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-0, 2-0, 3-1

ΠΑΟΚ : Ντούλος 1

Ολυμπιακού : Αφρουδάκης 1, Κομάντινα 3, Σχίζας 1, Μπλάνης 2, Ντόσκας 3, Θεοδωρόπουλος 1, Κολόμβος 1.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...