2/3/11

oxyro N1.388




Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη
των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.















Να μας πείς τώρα πώς θα μπορέσεις να
τριγυρνάς στο Ωραιόκαστρο ρε ΔΟΥΛΕ




paok-oxyro - Κυπέλλο Ελλάδος

Αεκ
- ΠΑΟΚ - 0-0


"Την άλλη φορά, ίσως αν παίξουμε με επτά να είναι καλύτερα"

Θα τα πούμε καργιόληδες σε 15 μέρες βάλτε οποιον διαιτητή θελετε εμείς θα πάμε στον τελικό και θα κανουμε την μεγαλυτερη αποβαση ολων των εποχων στην χαβουζα σας 50,000 χιλ ΠΑΟΚΙΑ στο ΟΑΚΑ.... ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

Ακόμα και με εννιά παίκτες ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε, ο εχθρικός Σιδηρόπουλος απέβαλε Ίβιτς (76ο) και Λίνο (75ο) και η ομάδα μας άντεξε στην πίεση της ΑΕΚ και έφυγε αήττητη από το ΟΑΚΑ (0-0) , και πλέον καλείται στην Τούμπα να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης φώναζε έξαλλος στο διαιτητή

«Θέλετε δε θέλετε ο ΠΑΟΚ θα είναι στον τελικό και θα κατεβάσει 50.000 κόσμο στην Αθήνα»

Μπάμπης Μιχαηλίδης

"Ειλικρινά δεν αισθάνομαι όμορφα, αισθάνομαι άβολα, όχι γιατί βρίσκομαι ανάμεσα αας, ίσα ίσα, αλλά γιατί πρέπει να αντικαταστήσω τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της ομάδας μας. Κάνει το λάθος να είναι έντιμος. Όσον αφορά το παιχνίδι θα σεβαστώ την λαϊκή ρήση πως "δεν παίζει ρόλο πόσα λες αλλά τι λες". Στο καθαρά αγωνιστικό θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρόλο που έπαιζαν με μείον δύο παίκτες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Υπάρχει και ο επαναληπτικός, και εκεί θα παιχτούν όλα. Δεν έχει κριθεί τίποτα, και οι δύο ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, έχουμε ένα αβαντάζ λόγω του ότι παίζουμε στην έδρα μας αλλά μέχρι εκεί".

Για την αποβολή του Ίβιτς ανέφερε: "Ξέρω πως προηγήθηκε φάουλ. Ο Ίβιτς μου έδειξε την ποδοκνημική και ήταν σκισμένη, ζήτησε φάουλ και πήρε κόκκινη κάρτα. Δεν έχω άποψη γιατί είμαι πολύ μακριά. Ήταν σκισμένο το πόδι του, αλλά να το κρίνεται εσείς καλύτερα".

Για την διαιτησία: "Με προκαλείς να αναφερθώ σε όσα συμβαίνουν. Δεν θέλω όμως να εκφραστώ για διαιτητές, για αποφάσεις τους. Για το τι κάνουν, πως το κάνουν".

Σε ερώτηση για το αν κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό ανέφερε: "Είναι υποθετική η ερώτηση, δεν έχω άποψη".

Για το κακό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στην αρχή του αγώνα:"Το ξέρετε ότι αυτό ήταν το 40ο παιχνίδι την φετινή χρονιά, ο αριθμός των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλος, ιδιαίτερα για κάποιους που παίζουν συνεχόμενα. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες αλλά τα παιδιά που ξεκίνησαν και τελειώσαν έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό".

Για την αποβολή του Κωνσταντινίδη από τον πάγκο: "Δεν γνωρίζω αν αποβλήθηκε, αλλά σε εμάς οι αποβολές είναι την μόδας, πλέον δεν μας ενοχλούν".

Πάμπλο Κοντρέρας

«Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μία δύσκολη ομάδα και ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Μετά το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχει μία ακόμη πιθανότητα να προκριθούμε και θα προσπαθήσουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία στη Τούμπα.


Για τις δύο αποβολές της ομάδας του
:

«Χάνοντας δύο σημαντικούς παίκτες σε εκείνο το σημείο, τον Λίνο και τον Ίβιτς και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα.΄Όπως είπα και πριν η ΑΕΚ, είναι μία μεγάλη ομάδα και γι αυτό παίξαμε για να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας».


Για τον επαναληπτικό της Τούμπας στις 16 Μαρτίου
:

«
Το σημαντικό είναι ο κόσμος και περιμένω να μας στηρίξει. Φέραμε ένα 0-0. Το μόνο που μας απομένει είναι να κερδίσουμε στη Τούμπα και να πάρουμε τη πρόκριση».

Μπρούνο Τσιρίλο

«Ο ΠΑΟΚ πήρε σήμερα το αποτέλεσμα που ήθελε. Σήμερα αυτό που έγινε με τον Λίνο και τον Ιβιτς δεν έχει ξαναγίνει. Το μαρκάρισμα του Λίνο είναι στο κέντρο, ενώ ο Ιβιτς ζήτησε φάουλ και αποβλήθηκε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μάλλον αυτόείναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Τούμπα, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι καυτή.Θα πρέπει να γίνει μπ…έλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Εχουμε και πάλι ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα είναι μεγάλη και έχει μεγάλη δύναμη. Είναι δύσκολο για τον αμυντικό να αντιδράσει όταν η ομάδα του είναι με εννέα παίκτες. Ημασταν φανταστικοί όμως σήμερα και κρατήσαμε το μηδέν. Ηταν όμως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα»

Πάπα Μπούμπα Ντιόπ της ΑΕΚ

«Στη Τούμπα θα πάμε σαν στρατός. Κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι πλέον. Όλα τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα παίξουν εκεί(σ.σ. Τούμπα). Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Σε προσωπικό επίπεδο με εξιτάρει ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο όπως η Τούμπα. Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, μου αρέσει που όλοι μιλάνε για τη Τούμπα».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης, Καρσιώτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίνο (21), Καράμπελας (36), Ιβιτς (55), Τσιρίλο (64), Μίτσελ (92)
ΚΟΚΚΙΝΗ: Λίνο (74), Ιβιτς (76)

Αεκ: Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Μάκος, Καράμπελας (84' Μίτσελ), Ντιόπ, Σκόκο, Μπερνς (65' Λαγός), Λυμπερόπουλος, Μπαχά (56' Μπλάνκο)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (59' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (89' Αθανασιάδης), Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς (80' Σαβίνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...