19/3/11

oxyro N1.404






paok-oxyro


Ατρόμητος
- ΠΑΟΚ - 2-2


Ο ΠΑΟΚ τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα για μία ακόμα φορά έχασε την ευκαιρία να τελειώνει με την συμμετοχή του στα play off και πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες, ήθελε τη νίκη, πάλεψε γι’ αυτήν, αλλά αφησε βαθμούς στο Περιστέρι 2-2. Τα γκολ 13' Σφακιανάκης, 21' Λίνο, 51', Ελ Ζαρ, 88' Σφακιανάκης. Η εμφάνιση του Ντιέγκο Αρίας ήταν πολυ καλη στην μεσαία γραμμή , πολλά τρεξίματα, καλό πρέσινγκ, σοβαρός δημιουργικά. Απορούμε γιατί δεν έπαιζε.

Μάκης Χάβος

"Κάναμε προσπάθεια, αλλά προς το τέλος χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Στα τρία επόμενα παιχνίδια θέλουμε μόνο νίκες ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.
Ο ΠΑΟΚ δεν οπισθοχώρησε, απλώς ανέβηκε ο αντίπαλος. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ, αν έμπαινε όλα θα ήταν διαφορετικά".

Για Ετό επεσήμανε:

"Από την δεξιά πλευρά της άμυνας έχουμε δουλέψει, το είχαμε πει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ήταν μόνο ζήτημα του Έτο, όταν μπαίνει ένα γκολ δεν φταίει ένας παίκτης αλλά όλη η ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες, απλώς κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με το γκολ στο ποδόσφαιρο. Ήταν εύκολο να κάνουμε το 3-1 αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, όμως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα σήμερα προσπάθησε για το καλύτερο".

Πάμπλο Κοντρέρας

"Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά, κάθε φορά που πετυχαίναμε γκολ, δεχόμασταν κιόλας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα εναπομείντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου".


Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο:

"Δεν πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε. Έχουμε πλέον τη μεγαλύτερη ευθύνη για να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα play off και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Champions League. Πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Η διακοπή θα μας ευνοήσει, αλλά δε μας ευνοούν και τα αποτελέσματα που ήρθαν".
Ναμπίλ Ελ Ζαρ

"Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Χάρηκα για το πρώτο μου γκολ, όμως, δεν μπορώ να χαρώ το γκολ όσο θα ήθελα γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και είμαι απογοητευμένος".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα που θα του έδινε τη νίκη:

"Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ και να πάρουμε τη νίκη".


Για τα επόμενα παιχνίδια:

"Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες για την τελική ευθεία. Θέλουμε νίκες στο τέλος του πρωταθλήματος για να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ".


Ντιέγκο Αρίας

"Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη, αφού κυνηγάει την παραμονή της. Ήταν μια ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, όμως, δεχτήκαμε ένα ακόμη τέρμα στα τελευταία λεπτά και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Για το γεγονός ότι έπαιξε για πρώτη φορά βασικός τόνισε:

"Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με επιτυχία της ομάδας".

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Μπρίτο, Καμαρά.

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία, Ιβιτς, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τρύφων, Μπιτσίδης
Τέταρτος διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)



ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1 Ματς

Αβάντες - ΠΑΟΚ
- 11-11

O ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τους Αβάντες με 11-11 στο Παγοδρόμιο Athens Heart

Τα εικοσάλεπτα:
3-2, 4-4, 11-11

ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2 Ματς

αρηΘ - ΠΑΟΚ - 11-7

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον αρηΘ με 11-7 στο Παγοδρόμιο Athens Heart

Τα εικοσάλεπτα: 2-4, 6-5, 11-7

Ένας βαθμός ήταν ο απολογισμός για τον ΠΑΟΚ στους δύο αγώνες που έδωσε στην Αθήνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.




ΜΠΑΣΚΕΤ


Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ -
62-63

Ο ΠΑΟΚ έκανε εντυπωσιακό καμ μπακ και επικράτησε του Πανελληνίου με 62-63 στην Λαμία ενώ βρέθηκε και 10 πόντους πίσω στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.

Σούλης Μαρκόπουλος.

«Σήμερα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί ακόμα και όταν ο Πανελλήνιος βρισκόταν μπροστά με εννιά και δέκα πόντους. Εμείς δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και κλείσαμε καλά τους διαδρόμους στους αντιπάλους μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις καθώς είναι μια δυνατή ομάδα με γεμάτο ρόστερ ενώ εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Καταφέραμε να νικήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και φτάσαμε στη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα κοντά στο καλάθι και έτσι θέλαμε να δώσουμε χώρο στους παίκτες μας για διείσδυση. Σε ένα σημείο το πετύχαμε αλλά τότε έκλεισαν οι δρόμοι και εμείς οδηγηθήκαμε στη λύση του τριπόντου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν πλησιάσαμε στο σκορ, το άγχος το είχε ο Πανελλήνιος και όχι εμείς. Καταφέραμε με δύο μακρινά σουτ τριών πόντων να πάρουμε το προβάδισμα και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και κάναμε πολλές βεβιασμένες επιθέσεις. Είχαμε πρόβλημα ακόμη και στην πρώτη πάσα ενώ χάναμε πολύτιμο χρόνο. Έπειτα είχαμε τις ευκαιρίες για σουτ, ευστοχήσαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ντάντε Στίγκερς.
«Ο Στίγκερς είναι μόλις δύο μέρες με την ομάδα αλλά όταν ρολάρει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα βελτιωθεί και άλλο η ομάδα. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πανελλήνιο».

Μιχάλης Γιαννακίδης.

"Πήραμε μια μεγάλη νίκη όλη την εβδομάδα δουλεύαμε γι' αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα παρά τα προβλήματα έχει μεγάλο πάθος για διάκριση για να φτάσουμε στους στόχους που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Εμείς είμαστε στο γήπεδο, αγωνιζόμαστε για τον ΠΑΟΚ και δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας", πρόσθεσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ ο οποίος αναφορικά με την εμφάνισή του είπε πως "δεν το γύρισα μόνο εγώ το παιχνίδι. Και ο Μάρσαλ έβαλε κρίσιμα καλάθια. Εγώ ευχαριστώ τους προπονητές μου που με εμπιστεύονται και δίνω αυτά που μπορώ στην ομάδα".

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 36-35, 51-43, 62-63.

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος 12 (1), Παπαμακάριος 14 (4), Μπέιλι 9 (1), Καλαϊτζής 7 (2), Κράμπενχοφτ 1, Σμιθ 14 (2), Σκλάβος, Σκεπάνοβιτς, Φράνσις 5, Οστοιτς

ΠΑΟΚ: Μαρσαλ 19 (1), Αποστολίδης 7 (1), Δέδας 2, Ντόζιερ 6, Στίγκερς 7, Γιαννακίδης 10 (2), Καλλές, Γκετσέφσκι 12 (3)



ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ – Ζαφειράκης - 42-26

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του Ζαφειράκη Νάουσας στη Μίκρα με σκορ 42-26 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και κρατήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τους οπαδούς του.


Στέλιος Σεϊρεκίδης

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και ήρθε η νίκη. Το αρνητικό είναι ότι χτύπησε ο Παλάσκας. Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών και συνεχίζουμε απτόητοι για τρεις νίκες σε τρεις αγώνες ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Δεν μας ενοχλεί η νίκη της ΑΕΚ στο Άργος. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας”

Σε ποδόσφαιρο και χάντμπολ ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στους θεσμούς του Κυπέλλου Ελλάδος και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε.

“είναι μία κακή σύμπτωση. Στο ποδόσφαιρο η ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο αλλά φαίνεται ότι την κατέβαλλε το άγχος. Σίγουρα περιμέναμε κάτι περισσότερο. Αυτό πάντως που είναι σημαντικό, είναι να εκλείψουν τα κρούσματα βίας από τα οποία υποφέρουν οι ομάδες. Αν δεν πάρει μέτρα η Πολιτεία, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα”.

Δεκάλεπτα: 7-5, 12-8, 22-12, 31-17, 36-21, 42-26


ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 1, Σαουλίδης 1, Μαραγκός, Αποστολίδης 9, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 11, Περβανάς 2, Σεβαστίδης 7, Κοκκώνης 5, Καράγγελος 4

Ζαφειράκης: Καραγεωργίου 8, Χατζηγεωργίου 1, Μήτσικας, Κεσίδης 2, Βλάχος 2, Πίτος 4, Διδασκάλου 1, Τίκος , Μάρτος 1, Μπακιρτζής, Ροδοβίτης 1, Ζωναρόπουλος 1, Πετρίδης 3, Κολτσάκης 2





ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Οδυσσέας Γλυφάδας - 2-0


Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν 2-0 του Οδυσσέα Γλυφάδας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εφτάσαν στην 17η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Βασίλης Παρασκευόπουλος στο PAOK24

«Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να βρούμε το ρυθμό μας καθώς ήμασταν δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Είχαμε να κάνουμε όμως με ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο και το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο σημερινό παιχνίδι αν και η ομάδα της Γλυφάδας είχε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Έπειτα όμως επιβάλλαμε το ρυθμό μας και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλός μας έπαιξε με αντεπιθέσεις».

Για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Εργοτέλη.
«Όλα τα κορίτσια έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι και θέλουμε το ίδιο πάθος και στο επόμενο παιχνίδι, με τον Εργοτέλη. Κατεβαίνουμε στην Κρήτη με τον αέρα και τη στόφα του πρωταθλητή έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αν και υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα, εμείς θέλουμε να κλείσει η χρονιά μας και να έχουμε μόνο νίκες».

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Τσελέκογλου, Μουρατίδου, Τσιάκα, Σπύρου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη (64' Παράσχου), Αδαμάκη, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου, Βαρδαλή (77' Αρβανιτάκη)

Οδυσσέας Γλυφάδας: Πελετίδου, Ζαπαντιώτη, Φώτη, Δούκα, Παπακώστα, Κατσαϊτη, Κουτραφούρη, Γαργαρέτα, Κόσοβα, Μακρή (77' Σουμελίδου) Μοσχοφίδου



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 γυναικών

ΦΕΑ - ΠΑΟΚ
- 71-59

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στην Αθήνα από τη ΦΕΑ με σκορ 71-59

Περίοδοι: 20-10, 34-20, 55-42, 71-59

ΠΑΟΚ: Γκριν 9, Αυτζή, Καζαντζίδου 6 (1), Γιαννοπούλου 7 (1), Σταυρίδου 12, Σπανίδου 4, Σκιαδοπούλου 15, Τζέκνικ 6

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...