12/3/11

oxyro N1.398



Ομάδα Κ17.

ΠΑΟΚ – Λάρισα -2-2

Η τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ παραχώρησε Ισοπαλία απέναντι στην αντίστοιχη της Λάρισας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου γύρου.

ΠΑΟΚ:
Ορφανίδης, Καραμπάς, Αποστολίδης (46« Κιβρακίδης), Δρούμουσης, Κρινίτσας (75» Νικολαΐδης), Παναγιωτούδης, Καρατζάογλου (46« Σαββίδης), Δεμιρτζόγλου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Δ. (46» Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος Β.



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Εσπερίδες
- 68-52

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε των Εσπερίδων με 68-52 στο PAOK Sports Arena

Απόστολος Δεμερτζής

"Μας βοήθησε η άμυνα ζώνης που επέλεξε ο αντίπαλος καθώς είμαστε πολύ καλοί απέναντι σε ζώνη και ειδικά μέσα στο γήπεδό μας. Τα κορίτσια δούλεψαν πολύ καλά όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, είχαν μεγάλη διάθεση και αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι. Έχουμε γίνει ομάδα και έχουμε δεθεί πολύ ειδικά σε σύγκριση με την αρχή της χρονιάς. Οι παίκτριές μας είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και αυτό το καλό κλίμα θα φέρει και τις καλές εμφανίσεις".

Για την εμφάνιση της Σλάβιτσα Τζέκνικ που δείχνει να εγκλιματίζεται γρήγορα...
"Η Τζέκνικ είναι μια πολύ καλή παίκτρια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε πάρα πολύ καλά. Από δω και πέρα θα παίρνει περισσότερο χρόνο και θα παίζει καλύτερα. Προέρχεται από τη γιουγκοσλαβική σχολή, έχει καλό κορμί αλλά αν την αφήσεις ελεύθερη να σουτάρει είναι βέβαιο ότι θα σε σκοτώσει".

Για τα εξαιρετικά ποσοστά έξω από τη γραμμή των 6,75μ. ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε:
"Είχαμε πολύ μεγάλη ευστοχία από τη γραμμή των τριπόντων αλλά σε αυτό μέτρησε και το γεγονός ότι τραυματίστηκε η μία γκαρντ των Εσπερίδων, η Καλογήρου, ενώ έλειπε και άλλη μια παίκτρια και έτσι είχαν κάποιες απουσίες. Είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. ...
"Αν κάνουμε την υπέρβαση με τη ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Είναι πολύ σημαντικό ματς αλλά παίζουμε καλά και είμαι αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι."

ΠΑΟΚ : Γκριν 8(1), Αυτζή 3(1), Καζαντζίδου 17(5), Γιαννοπούλου 13(1), Σταυρίδου 13(3), Σκιαδοπούλου 4 και Τζέκνιτς 10(2).

Εσπερίδων: Γκρίτζα 2, Αξιοπούλου 3, Ντάκερ 10, Μίλκοβα 27 και Μπόνη 10(1).

Τα δεκάλεπτα : 16-12, 33-22, 51-36, 68-52



ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ – Λαμία - 3-0

O ΠΑΟΚ επικράτησε ανετα με 3-0 της Λαμίας σε μια νίκη με...άρωμα Ευρώπης

Γιάννης Μέλκας

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κατακτήσουμε πάση θυσία και τελικά πήραμε το τρίποντο. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο στόχος μας ήταν η πεντάδα και καταφέραμε από τώρα να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Η ομάδα πάει πολύ καλά και έτσι κάναμε το βήμα παραπάνω. Έχουμε βγει σίγουρα στην Ευρώπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η Λαμία ήρθε σήμερα χωρίς ισχυρό στόχο καθώς δεν είχε πολλές ελπίδες για την τετράδα. Έπαιξε πολύ ελεύθερα αλλά ομολογώ ότι δεν περιμέναμε τόσο καλό παιχνίδι από τον κεντρικό(Πελεκούδας) και τον διαγώνιο τους(Πράις). Μένει όμως η νίκη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Θάνο τον Παπαδημητρίου γιατί του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην πίσω ζώνη αλλά σήμερα έδειξε ότι και είναι πολύ καλός και επιθετικά. Εξαρτάται από εμάς για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όλες οι ομάδες πλην του Ηρακλή, τον οποίο θεωρώ να είναι ένα σκαλί παραπάνω από τους άλλους, είναι μέσα στο κόλπο για τις θέσεις της Ευρώπης. Το φετινό πρωτάθλημα έχει τεράστιο ανταγωνισμό και ειδικά σε τέτοιες εποχές που υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Φέτος δεν έχουν έρθει μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι κοντά τα στάνταρντ των ομάδων. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα παίξει ρόλο η πληρότητα και η εμπειρία που θα έχει η κάθε ομάδα. Θα πάμε στην Αλεξανδρούπολη με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι. Ο Εθνικός δεν έχει κάποιο στόχο αλλά έχει ένα νεανικό και ενθουσιώδες ρόστερ και αυτό τον κάνει έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Προτίμησα για κάποιους εσωτερικούς λόγους να μη του δώσω χρόνο συμμετοχής αλλά τα υπόλοιπα παιδιά κάλυψαν πολύ καλά το κενό του».

Τα σετ : 25-18, 30-28, 25-18

ΠΑΟΚ : Παντακίδης 9 (7/10 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 20 (15/29 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 77% υπ. - 50% άριστες), Καραγιάννης 11 (7/12 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 13 (11/21 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου 6 (4/10 επ., 2 μπλοκ, 90% υπ. - 50% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 77% υπ. - 55% άριστες / Πλίκας 1, Χρηστάρας 1.

Λαμία
: Μαρούλης 1, Ανάγνου 1, Ρόλιτς 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 29% άριστες), Πράις 18 (17/46 επ.), Πελεκούδας 8 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Σφενδυλάκης 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ), Γκαράς -λ 60% υπ. - 33% άριστες) / Μανιάτης, Δραγκίδης 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ, 63% υπ. - 44% άριστες)



Ομάδα K-20

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- 3-1

Η Β ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 στις εγκαταστάσεις της Νίκης Μεσημερίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκας.

Νίκος Κολομπούρδας

"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατάφεραν να πάρουν αυτόν τον αγώνα και κυρίως με τον τρόπο που επιτεύχθηκε η νίκη με την ανατροπή. Είχαμε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες να τελειώσουμε τον αγώνα νωρίτερα όμως το γεγονός πως σε δύο αγώνες καταφέραμε να επιδείξουμε ανωτερότητα απέναντι στον Ολυμπιακό μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση", δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου και πρόσθεσε ότι "αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο που ήταν μια κακή παρένθεση η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια επικράτησε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε αλλά και την επιμονή που δείξαμε σ’ έναν ακόμα αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι. Ήταν μια νίκη που την χάρηκα ιδιαίτερα"

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Σκέμπης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Κάτσε, Κίτσιου, Σάρος (63’ Προβατίδης), Μωϋσιάδης (75’ Νικολαϊδης), Σαββίδης, Κωτούλας (55’ Χαρμανάς)



Χόκεϊ επί πάγου

Άρηθ - ΠΑΟΚ- 7-6

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρηθ με 7-6 στην Αθήνα στο παγοδρόμιο Athens Heart στον Ταύρο, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου.

Τα εικοσάλεπτα: 4-4, 6-6, 7-6




ΠΟΛΟ Α1 ανδρών

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 9-12

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα στον Πανιώνιο αλλά δεν τά καταφερε και εχασε με 9-12.

Μίρο Τρούμπιτς.

"Ο Πανιώνιος είναι ανάμεσα στις τρεις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, μαζί με την Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου που πάλεψαν απέναντι σε αυτή την ομάδα για τρία οκτάλεπτα. Στο τέταρτο οκτάλεπτο έπεσαν οι δυνάμεις μας. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για τρία οκτάλεπτα παίξαμε πολύ ωραίο πόλο. Δεν θέλω να μιλήσω για θέμα εμπειρίας γιατί θα είναι άδικο. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος πέρασε στον τελικό του Len Trophy, αυτό λέει πολλά".

Όσον αφορά το ματς την Τετάρτης (16/3) κόντρα στην Χίο για τους "8" του Κυπέλλου είπε: "Στη Χίο θα πάμε χωρίς τον Παυλίδη, καθώς ο Κώστας δε θα ταξιδέψει μαζί μας. Η Χίος είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος αλλά την ξέρουμε από τα δύο φετινά παιχνίδια που δώσαμε μαζί τους για το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε καλά τα ατού και τις αδυναμίες της. Όλα είναι πιθανά. Εμείς πάμε για τη νίκη-πρόκριση αφού θέλουμε να περάσουμε στους "4" του Κυπέλλου".

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 5-4, 0-3

ΠΑΟΚ: Ντούλος 3, Κατσουλάκης 2, Κανδιόγλου 1, Βογιατζόγλου 1, Χρυσοσπάθης 1, Σαρησάββας 1

Πανιώνιος: Κοκκινάκης 3, Παπαδόγκωνας 2, Μουρίκης 2, Θωμάκος 2, Τόμπσον 1, Καπότσης 1, Μπεριστιάνος 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...