27/2/11

oxyro N1.385






"Κάντε αποχή, εσείς τα εκατομμύρια κι εμείς στη φυλακή"


Ειρηνική διαμαρτυρία τον οπαδων του ΠΑΟΚ που μπήκαν από το πέταλο στο γήπεδο και δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, σήκωσαν το πανό με το οποίο ζητούν την αποφυλάκιση των οπαδών του ΠΑΟΚ.








Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους
του
Κώστα Ανδριόπουλου.





ΠΑΟΚ - Καβάλα - 0-2


Μπροστά σε 20.000 οπαδούς μας ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πίεσε την Καβάλα, δημιούργησε κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι πάνω στον Ελ Ζαρ το έπνιξε και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, έτσι ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.

Υ.Γ
: Ισως το χαστούκι να μας κάνει καλό για το παιχνίδι της
Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Γιαυτό κάντε τα πάντα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.....
και την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.


Μπάμπης Μιχαηλίδης

"Είχαμε ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας με ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.
Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να προηγηθούμε στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε καμία. Και σε ένα νεκρό χρονικό σημείο δεχτήκαμε το γκολ κι αυτό λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν οι αλλαγές, για να δώσουμε μία ώθηση στην επίθεση, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, δεν μας ευνοούσε, καθώς προερχόμαστε κι από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κι έτσι φτάσαμε στο τελικό σκορ, έχοντας στο β’ μέρος μια κακή απόδοση σαν ομάδα. Σ΄ αυτό το διάστημα παίξαμε άναρχα, εκβιάσαμε τις καταστάσεις, δυστυχώς ο τρόπος που προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το σκορ, ήταν ανορθόδοξος με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στην άμυνά μας πολλές φορές".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ όταν δέχεται γκολ :
«Είναι ένα ζητούμενο, μας απασχολεί και εμάς. Όταν δεχόμαστε γκολ, πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε, ώστε να μην έχουμε αρνητική εικόνα»

Για το αν επηρέασε η αποχή :
«Είναι ένα υποθετικό ερώτημα, και η απάντηση υποθετική. Δεν μπορούμε να πούμε αν όντως αυτό το γεγονός ήταν η αιτία της εικόνας της ομάδας. Προσωπικά, εκτιμώ πως όχι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον 6ος :
«Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε μπροστά.

Για την αφλογιστία του ΠΑΟΚ :
«Όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες, προφανώς και ανησυχείς. Αν κάναμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πιθανώς να μην είχαμε πρόβλημα»

Για την επιβάρυνση των παικτών :
«Είναι προφανές ότι τα παιδιά έδωσαν πολλούς αγώνες. Όπως είδατε υπήρχαν 3-4 καινούρια πρόσωπα στην ομάδα. Σ΄ ένα παιχνίδι δεν μπορείς να αλλάξεις 10 παίκτες».

Πάμπλο Γκαρσία

Κόσμος
«Γιατί κάνατε αποχή, τι ακριβώς συμβαίνει;»
Γκαρσία
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα θα πάνε καλά»
Κόσμος
«Κερδίστε την ΑΕΚ, θέλουμε το κύπελλο»
Γκαρσία
«Ηρεμήστε, όλα θα πάνε καλά, η ομάδα έχει μάθει να παίζει καλά σε αυτά τα παιχνίδια».

Στέλιος Μαλεζάς

«Μέχρι το 20’ ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς, ήρθε αυτή η ήττα, που είναι πολύ οδυνηρή για μας. Κανείς μας δεν είχε στο μυαλό του την ΑΕΚ. Αυτό, που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί κάποιοι προσπάθησαν να μας διαχωρίσουν σε Έλληνες και ξένους. Εμείς είμαστε μία οικογένεια και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλό της ομάδας»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Έτο, Καρντόζο, Ντουγκλάο, Πφέρτσελ, Χργκόβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Παππάς (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας (Λάρισας) - Τρύφων (Δράμας)

ΠΑΟΚ
: Κρέσιτς, Ετο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (65 Λίνο), Γκαρσία, Τσουκαλάς (65 Αθανασιάδης, Ελ Ζαρ (46 Ίβιτς), Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης.

Καβάλα : Γκαλίνοβιτς, Πφέρτσελ, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόζο (32 Ντικρόκ), Ντιέ, Ρίος, Αμπντούν, Ονουάτσι (90 Σιόντης), Νικουλάε.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου