25/2/11

oxyro N1.383




Δεν τα κατάφερε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Ανδριόπουλος, που έφυγε από την ζωή στα 27 του χρόνια από οξεία Λευχαιμία.
Τα συλλυπητήριά μας σε όσους άφησε πίσω του φεύγοντας από τη ζωή

paok-oxyro

Ανακοίνωση Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ :

"Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Ανδριόπουλου, ο οποίος σε ηλικία μόλις 27 ετών απεβίωσε από ανίατη ασθένεια.

Ο Ανδριόπουλος γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1985 στη Γαστούνη και τον Ιανουάριο του 2004 μεταγράφηκε από την Παναχαϊκή στον Π.Α.Ο.Κ. με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε μόλις έναν αγώνα (Αρης - Π.Α.Ο.Κ. 1-1) της Α Εθνικής"




O Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού αποχή

"5 μήνες περάσανε και ακόμα να δούμε τα αδέλφια μας να καμαρώνουν μαζί μας αυτήν την ομαδάρα.
Δυστυχώς για εσάς, ευλογία, όμως, για εμάς το ότι γεννηθήκαμε οπαδοί αυτής της ομάδας και σαν οπαδοί δεν αντέχουμε άλλο την κοροϊδία και την αδιαφορία που μας δείχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτό που μας πονάει, μετά και από την τελευταία απόφαση του παρακράτους για τη στέρηση ελευθερίας από τα δύο παλικάρια μας.

Η πικρία και η οργή μας σκέπασε τη χαρά και την περηφάνια που μας πρόσφερε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (22/2). Γι' αυτό σεβόμενοι αποκλειστικά και μόνο τα 11 παλικάρια που αγωνίστηκαν στην παγωμένη Μόσχα, σαν Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού καλούμε τα μέλη μας σε αποχή από τα γήπεδα που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα, μέχρι την ημέρα που θα ανοίξει η πόρτα από το κελί και θα γίνουν ξανά ένα με εμάς.

Υ.Γ.1: Τη γιορτή που ετοιμάζετε την Κυριακή (27/2) δεν θα σας τη χαλάσουμε, απλά για εμάς γιορτή χωρίς τα αδέρφια μας δεν γίνεται.

Υ.Γ.2: Η αδιαφορία κι η ανικανότητα που δείξατε σε αυτό το θέμα αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πώς δεν έχετε καταλάβει τη δυναμική αυτής της ομάδας, την οποία διοικείτε.

Υ.Γ.3: Την Κυριακή από το πρωί, με την παρέα την καλή, θα τραγουδάμε από το κελί, ΠΑΟΚ μαζί σου μια ζωή."

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...