27/2/11

oxyro N1.384



ΜΠΑΣΚΕΤ

Ικαρος Καλλιθέας - ΠΑΟΚ - 64-76


Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μαζί με το Μαρούσι, νικώντας τον Ίκαρο Καλλιθέας με σκορ 76-64

Σούλης Μαρκόπουλος.

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Παρά τις αρνητικές καταστάσεις που βιώνουμε έπαιξαν καλά και όσο περνούσε ο χρόνος μέσα στο παιχνίδι γίνονταν και πιο δυνατοί και έτσι το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Ξέραμε ότι ο Ικαρος προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και αυτό μπορεί από την μία πλευρά να είναι αρνητικό για την ψυχολογία της ομάδας, από την άλλη, όμως, μπορεί και να την πεισμώσει περισσότερο. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι εμείς έχουμε αποδυναμωθεί είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Όμως, μέσα στο παιχνίδι συνεχώς βελτιώναμε τις αδυναμίες μας, τα ελεύθερα σουτ μπήκαν, η άμυνά μας μας έδινε κουράγιο για την επόμενη φάση και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη".

Γιώργος Δέδας

"Έχουμε κάνει μια προσπάθεια από τις 20 Αυγούστου. Δεν ξέρω εάν θα έρθει άλλος στην ομάδα. Οσοι έχουμε απομείνει στην ομάδα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Όλοι που βρισκόμαστε μέσα στα αποδυτήρια θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να το ευχαριστιώμαστε. Θέλουνε να τερματίσουμε ψηλά και θα δούμε στην συνέχεια με ποιον θα παίξουμε στα πλέι οφ".

Τα δεκάλεπτα:
19-14, 32-35, 51-51, 64-76

Ικαρος Καλλιθέας: Χάρις 14 (1), Αγαδάκος, Φαλέκας, Καραμπούλας 2, Πολυτάρχου, Τόμπσον 14, Καλαμπόκης 15 (1), ΜακΑλάρνεϊ, Κερασοβίτης, Τζιγκάνοβιτς 2 , Κατούφας, Κράσιτς 6 (2)

ΠΑΟΚ:
Μάρσαλ 22 (2), Γκρέι 16 (1), Ντοζίερ 8, Γκετσέφσκι 8, Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 12 (2), Γιαννακίδης 2, Καλλές 6, Καλαμπάκας



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 γυναικών

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός - 31-30

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό στη Μίκρα με σκορ 31-30.



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ K17

ΠΑΟΚ – Καβάλα - 2-0

Η τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ (K17) αγωνιζόταν από το δεύτερο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραμπά, νίκησε με σκορ 2-0 την Καβάλας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Καραμπάς, Κρηνίτσας, Δουρμούσης, Βαγλής (75« Παπαδόπουλους Δ.Γ), Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης Παν., Πολύζος, Αποστολίδης (5» Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος Δ.Χ (85« Καρατζάογλου), Ανδριόπουλος (87» Τζεβελέκης)



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ κατηγορία

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκή
- 4-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ νίκησε την Πανσερραϊκή με 4-0 και έφτασε τις 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνας στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Βασίλης Παρασκευόπουλος

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η εστία μας δεν κινδύνευσε καθόλου. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καλές συνεργασίες και όμορφα γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές και φροντίσαμε να κάνουμε μία υποτυπώδη συντήρηση δυνάμεων για να μη ρισκάρουμε τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ που ήρθαν στο γήπεδο και θέλουμε να έρθουν ακόμη περισσότεροι να γνωρίσουν την ομάδα»

ΠΑΟΚ:
Χαραλαμπίδου Ελ, Παντελειάδου (59 Χαραλαμπίδου Ερ.), Βλασιάδου, Παράσχου, Μουρατίδου Ελ., Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Στούρου, Τσελέκογλου, Ντιμιτρίεβιτς, Γκατζογιάννη (69 Μουρατίδου Μ.).

Πανσερραϊκή:
Αναστασάκη, Εξαδάκτυλου, Τερζοπούλου, Μπιζεριάδου, Πανίδου, Γεωργούλη, Αρβανιτίδου, Χουρουζίδου, Σταματιάδου, Κηπουρού (69 Ντούμπη), Κάννιτσα (46 Μπούσδρου).



ΒΟΛΕΪ

Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ
-1-3

ο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης μετά το 1-3 επί του Πανελληνίου έφτασε στην έκτη σερί νίκη και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γιάννης Μέλκας

"Ο στόχος μας ήταν το τρίποντο και ευτυχώς τον επιτύχαμε. Έπρεπε να δείξουμε παραπάνω σεβασμό στον Πανελλήνιο γιατί παραλίγο να το πληρώσουμε. Μπήκαμε καλά στο πρώτο σετ, το οποίο και κατακτήσαμε σχετικά εύκολα αλλά στο δεύτερο μάλλον το μυαλό μας βρισκόταν αλλού… Κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν όσο σοβαροί έπρεπε. Δεν είχαμε συγκέντρωση ειδικά στις κόντρα επιθέσεις και στα τελειώματά τους και αυτό μας κόστισε. Στη συνέχεια βελτιώσαμε το σέρβις, κάναμε αρκετά μπλοκ, που είναι το όπλο μας, ενώ παράλληλα χάλασε και η υποδοχή του Πανελληνίου. Τέσσερις παίκτες μου και εγώ, είχαμε και έχουμε ακόμη προβλήματα στο στομάχι μας καθώς φαίνεται ότι μας πείραξε κάτι που φάγαμε στο ξενοδοχείο. Ο Καραγιάννης, ο Μπόγιτς, ο Λινς και ο Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι αυτός που είχε τις περισσότερες ενοχλήσεις, έπαιξαν με πόνους στο στομάχι αλλά δεν πιστεύω πως αυτό επηρέασε τους ίδιους και την ομάδα. Φαίνεται πως είναι παίκτες με γερό στομάχι".

Για τον ημιτελικό με τον Ηρακλή
"Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή πρέπει να το δούμε σαν μια ευκαιρία για διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου μέσω μιας συμμετοχής στον τελικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Σίγουρα το φαβορί είναι ο Ηρακλής καθώς έχει μεγάλη εμπειρία, πόσο μάλλον σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και με τον ενθουσιασμό που έχουμε να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, σε δύο θεσμούς και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι".

Τα σετ : 20-25, 25-16, 22-25, 14-25

Πανελλήνιος: Ρουμελιωτάκης 19 (17/32 επ., 50% υπ. - 25% άριστες), Τοκάνης 4 (3/19 επ., 52% υπ. - 24% άριστες), Παγιάν 13 (12/36 επ., 1 μπλοκ), Σαμαντάς 7 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Σασάτης 1 (1/6 επ.), Δρογκάρης 5 (4/6 επ.), Γκούζντα -λ 70% υπ. - 39% άριστες) / Λουκάς, Μπέρζινς 5 (5/8 επ., 61% υπ. -43% άριστες)

ΠΑΟΚ : Παντακίδης 10 (6/11 επ., 3 μπλοκ), Γουίντερ 2, Μπόγιτς 18 (14/24 επ., 4 μπλοκ, 65% υπ. - 45% άριστες), Καραγιάννης 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Στέινμπεργκ 15 (12/23 επ., 3 μπλοκ), Λινς 8 (7/27 επ., 1 μπλοκ, 50% υπ. - 0% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 70% υπ. - 52% άριστες / Πλίκας 1, Ωρολογάς, Χρηστάρας.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 18.00 θα γίνει ο ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ στο PAOK Sports Arena ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, στη μάχη για ένα εισιτήριο στον τελικό της Ορεστιάδας



ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών

ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος -
35-31

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανελλήνιο με 35-31 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών

Στέλιος Σεϊρεκίδης

«Δεν δίνουμε το 100% στους αγώνες και αυτό μας στοιχίζει σε κάποια διαστήματα. Ίσως να θεωρούμε εύκολους κάποιους αντιπάλους. Πρέπει να έχουμε πάθος σε όλους τους αγώνες. Δεν υπάρχει καθόλου κούραση. Είναι σημαντικοί οι δύο βαθμοί, μας βοηθούν να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχασε βαθμούς ο Διομήδης, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει πρώτιστος η δική μας ομάδα. Οι Μαραγκός και Ιωαννίδης δεν αγωνίστηκαν διότι ήταν απροπόνητοι»
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 9-12, 15-16, 23-19, 32-25, 35-31

ΠΑΟΚ:
Κόμινεκ, Κοκκώνης 2, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Τσίλης, Σαουλίδης 7, Μαραγκός, Αποστολίδης 12, Πετρίδης 1, Ιωαννίδης, Περβανάς, Καράγγελος 2, Σεβαστίδης 5, Σεϊρεκίδης.

Πανελλήνιος: Τζανακάκης, Μάτοβιτς 3, Μόγας, Βελιτσιάνος 9, Δημητρούλιας, Αγκελόφσκι 6, Λεωνίδας 3, Σαμαράς 3, Παρασκευαϊδης, Φυσέκης, Χατσικας 7.



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ K20

ΠΑΟΚ - Καβάλα
- 0-2

H δεύτερη ομάδα (Κ20) του ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από την Καβάλα με σκορ 0-2 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ:Μελισσάς, Κωνσταντινίδης, Νικολαΐδης, Πετρίσεβιτς, Αγγελίδης, Σάρρος (58’ Δεμιρτζόγλου), Κίτσιου, Σκέμπης (62’ Σαββίδης), Κωτούλας, Μωυσιάδης, Προβατίδης (46’ Παπαδόπουλος).



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμαρυλλίς - ΠΑΟΚ
- 41-59

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Αμαρυλλίδος στην Αθήνα με 41 59 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής

Τα δεκάλεπτα: 15-8, 28-29, 39-49, 41-59.

Αμαρυλλίς: Τσαγκαράκη 5, Σταμούρλου 5 (1), Βαμβακά 2, Ζακυνθινού 3 (1), Σπαθάρη 12 (2), Στεφανίδου 10 (2), Βαλαντάση 4.

ΠΑΟΚ: Γκριν 9 (1), Καζαντζίδου 13 (1), Γιαννοπούλου 16 (3), Σταυρίδου 11, Σπανίδου 6, Σκιαδοπούλου 2, Τζέκνιτς 2.




ΠΟΛΟ Α1 ανδρών

ΠΑΟΚ – ΝΟ Πατρών -
13-8

H ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας τον Ν.Ο. Πατρών με 13-8 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και συγκατοικεί πλέον με τη Χίο στην πέμπτη θέση, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μίροσλαβ Τρούμπιτς

«Ήταν μια σχετικά εύκολη νίκη η σημερινή, άλλωστε είχαμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Οι αντίπαλοί μας ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς καμία ελπίδα να πάρουν αυτό το παιχνίδι. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει εμείς καλύτερο παιχνίδι αλλά όπως και να έχει πήραμε τη νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα. Ήταν επίσης μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλους τους παίκτες και να πάρουν όλοι τους χρόνο συμμετοχής».

Για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά στον πρώτο αγώνα εδώ στο Ποσειδώνιο, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν είναι ανίκητος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι και πολύ συγκεντρωμένοι επίσης. Περιμένουμε μια αρκετά θερμή υποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά εμείς πρέπει να είμαστε χαλαροί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα».

Tα οκτάλεπτα : 4-2, 5-2, 1-2, 3-2.

ΠΑΟΚ :
Πολίτης, Σαρησάββας, Κανδιόγλου, Αληχανίδης, Παυλίδης, Κατσουλάκης, Παπαγιαννάκης, Χρυσοσπάθης, Βογιατζόγλου, Ζαρκαντζάς, Βαχαρέλης, Ντούλος, Παπασπυρόπουλος, Παπαποστόλου και Προσινικλής.

Ν.Ο. Πατρών : Ορφανός, Aναστασιάδης, Φρανίσεβιτς, Κανελλόπουλος, Αθανασακόπουλος, Λυκοθανάσης, Μπουρνάζος, Αποσκίτης, Παπαδέας, Μάνεσης, Αντίοχος, Νούσιος

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -