9/2/11

oxyro N1.370



Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του Λευτέρη Βασιλειάδη "Αρβύλα" ήταν ορκισμένος στρατιώτης του ΠΑΟΚ μας της γενιάς του 1980 με πολυετή προσφορά στο οπαδικό μας κίνημα. Αντίο φίλε.....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΒΥΛΑ



Σε κλίμα έντονης συγκίνησης τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη που είχε χάσει τη ζωή του πριν 13 χρόνια (9 Φεβρουαρίου 1998) σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή της Θέρμης. Έδωσε το παρόν η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ μέλη και οπαδοί της ομάδας στον τόπο όπου είχε συμβεί το μοιραίο δυστύχημα.



paok-oxyro - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σαν σήμερα ο Παναγιώτης Κατσούρης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
ηταν 9 Φεβρουαρίου του1998, Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την επιστροφή του από αγώνα 5Χ5 έχασε, σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω υπερβολικής ταχύτητας τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό στηθαίο γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου του 1976 και μετά από πολύ καλή παρουσία με τη Νάουσα τόσο στη Β’ εθνική όσο και στην Α’, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου αρχικά είχε προπονητή τον Γκίντερ Μπένγκστον και στη συνέχεια τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φορώντας το 17, έκανε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1996-1997 όταν και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ (έχασε 3-1) ενώ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη νίκη με 1-0 επί του Αθηναϊκού (πέτυχε 3 συνολικά). Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1998 ήταν και πάλι εναντίον του ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 12 λεπτά. Είχε συνολικά 29 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη κατασκευάστηκε στο γήπεδο της Τούμπας προτομή, η οποία τοποθετήθηκε στην έξοδο από τη φυσούνα των αποδυτηρίων, μπροστά στη Θύρα 1. Τη φανέλα με το νούμερο 17, που φορούσε ο Κατσούρης δεν την ξαναφόρεσε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Στη Νάουσα, ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του Δικέφαλου, φέρει το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Η πιο σημαντική κίνηση απ όλες, όμως, έγινε πριν τρία χρόνια, όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεσμοθέτησε το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών με την ονομασία “Παναγιώτης Κατσούρης”. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας, που υπήρξαν συμπαίκτες του, υλοποίησαν την πιο όμορφη ιδέα για να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του Κατσούρη.

Φέτος, από τις 18 έως τις 20 Απριλίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στη Νέα Μεσημβρία, το 3ο διεθνές τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης” με τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Παναγιώτη ζεις για πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...